Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi jut eszedbe az első szerelm...

Mi jut eszedbe az első szerelmedről?

Figyelt kérdés
Nekem az, ahogyan beszél. Olyan hanyagul, és még pösze is. Mint aki egy perccel ezelőtt ébredt. :)
2010. szept. 22. 20:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ez szomorú. :( Remélem, el tudja fogadni majd önmagát, és akkor... :$

Az első szerelem nekem sem olyan volt, mint kellett volna, de nincs mit tenni. Amikor eszembe jut ez a fiú, mindig jó kedvem lesz, mert eszembe jut az az édes hangja, és a vicces járása, na meg az, ahogyan megrázza a haját (mert egy kicsit hosszabb neki). Áhh... Pedig nagyon sokat sírtam miatta, de ezt a saját éretlenségem és butaságom számlájára írom. :) Azóta rengeteget komolyodtam, pedig nem telt el sok idő. Megtanultam néhány dolgot, de még közel se eleget.

2010. szept. 23. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!