Mi jut eszedbe az első szerelmedről?
Fájdalom, szenvedés, kisírt szemek, rideg éjszakák...
Am... magáról a személyről... a tekintete. Gyönyörű! A szeretete. A szája... :$ És a hite...:S Az választott el minket... :'(
Azért jó, hogy másoknak is jutnak eszébe boldog emlékek. :)
Második, ha gondolod, meséld el.
Köcc... :$
2. vagyok...
Lány vagyok... és a gond, hogy Ő is... mindennél jobban szeretem, bármit megtennék érte, de szerinte ha velem marad, megy a pokolra és Isten utálni fogja... Néha nem bírja, és kapok egy kóbor csókot... aztán megint azt mondja, hogy ez egy döntés és bűn, hogy szeretem... :'(
Még nem szerettem ennyire senkit! (18vok)
Sok szex.
Najó :D komolyra fordítva a szót én sajnos is vagyok biztos ki volt nekem az első szerelmem. kb 8 éves korom óta 2 évente más lányba voltam szerelmes, és ez az érzés lépésről lépésre ért meg valódi párkapcsolathoz méltó szintűvé. De minden szerelmemről eszükbe jut a szemük, a mosolyuk, hogy milyen szép is volt...
Nekem az, hogy először éreztem azt a hihetetlen érzést, amit úgy hívunk:szerelem.Egyébként: szenvedés, kín, megbántottság, féltékenység, fájdalom, tehetetlenség.
Tehát mindazt, amit nem az első szerelemnél kéne éreznünk.Mégis akárhányszor visszagondolok rá, örömmel teszem, bár magam sem tudom, miért.22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!