Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a baj? 15/L (lent)

Velem van a baj? 15/L (lent)

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem érzem jól magam az új osztályomban. Nem megy a beilleszkedés... Vannak olyanok akik aranyosnak tűnnek, jófejek, de ők már egymásra találtak. Én is jól elvagyok 1-2 emberkével, de valahogy úgy érzem hogy a többiek jobban megismerték egymást...Vagyis több emberrel találták már meg a közös hangot. Nem tudom miről beszélgessek, csak azt tudom hogy akit most látnak az nem én vagyok. Szinte egész nap elfekszem a padon, alig röhögök, nem dumálok sokat... Egész nap csak azon jár az eszem hogy vajon már el e döntötték hogy milyen vagyok, vagy még van e esélyem hogy tényleg megismerjenek. Előző osztályomból bárkivel elröhögök minden hülyeségen, állandóan beszélek és nyomom a poénokat, és tényleg jól érzem magam, itt miért nem sikerül? :( (Bocsi ha kicsit hosszúra sikerült......)
2010. szept. 21. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nah én nem gundeles vagyok :D

én is 9.-es vagyok, és teljesen ugyanígy érzek, ahogyan te... nálunk is az van, hogy legtöbben már így összeszoktak egy hét alatt és én azt se tudom, ki lenne az, akivel jó lenne jóba lenni. van egy lány, akivel egész jóban vagyok, de az elmúlt pár napban többet volt 2 másik lánnyal, szóval nem tudom mi lesz így..:S az a 2 lány meg annyira unszimpatikus nekem, mert annyira nagy arcuk van:S és egyébként nekem is sokkal nehezebb kibontakoznom, mint a barátaimmal. velük én is teljesen máshogy viselkedem, mint a suliban az osztálytársaimmal:S van hogy nem tudok mit mondani egész szünetben, mert feleslegesnek tartok mindent. ezért legtöbbször csak nevetek meg hallgatom amit mondanak.:/ abban reménykedem, hogy ez megfog változni pár hónapon belül..

sok szerencsét a barátszerzésben:)

15/L

2010. szept. 22. 19:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, küldtem privit. :)
2010. szept. 23. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Velem is így van. 1-2 csajjal én is egész jóban vagyok. De abból az egyik másikkal van úgy jobban. Szóval hogy nagyrészt egy másik lánnyal barátkozik. A másikat meg valaki folyton hívja sétálni, meg ilyenek. Én is megyek akkor általában velük, de már lassan az a szint, mintha én ott se lennék.:S De már úgy kialakultak nálunk is.:/ Én meg kicsit hülyén érzem magam. Nem tudom, lehet kicsit gátlásos is vagyok. Mert beszélgetnék én, csak valahogy nem annyira megy. Mert odamegyek, kérdezek valamit, válaszol az illető, és kb ennyi.:S

Nem tudok magam lenni. Folyton azon gondolkodom, hogy vajon nem tudom, x-el, x-al lehetek-e még jóban? Mit kéne tennem, hogy azért észre is vegyenek?

Már azon is gondolkodtam, hogy milyen lenne ha 4 évig nem is lenne igazi barátom az osztályból. És hát annyira nem jó...:(

Nagyon remélem hogy megváltozik. Mert amúgy nem vagyok "rosszfej" meg ilyenek. De mégse megy...:(

2010. szept. 23. 15:38
 14/15 A kérdező kommentje:

15:38

Neked is írok privit.

2010. szept. 23. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Velem is hasonlóan van,csak én már 10.-es vagyok:S.Nekem 1 barátnőm van az osztályból.

15/L

2010. nov. 10. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!