Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a baj? 15/L (lent)

Velem van a baj? 15/L (lent)

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem érzem jól magam az új osztályomban. Nem megy a beilleszkedés... Vannak olyanok akik aranyosnak tűnnek, jófejek, de ők már egymásra találtak. Én is jól elvagyok 1-2 emberkével, de valahogy úgy érzem hogy a többiek jobban megismerték egymást...Vagyis több emberrel találták már meg a közös hangot. Nem tudom miről beszélgessek, csak azt tudom hogy akit most látnak az nem én vagyok. Szinte egész nap elfekszem a padon, alig röhögök, nem dumálok sokat... Egész nap csak azon jár az eszem hogy vajon már el e döntötték hogy milyen vagyok, vagy még van e esélyem hogy tényleg megismerjenek. Előző osztályomból bárkivel elröhögök minden hülyeségen, állandóan beszélek és nyomom a poénokat, és tényleg jól érzem magam, itt miért nem sikerül? :( (Bocsi ha kicsit hosszúra sikerült......)
2010. szept. 21. 19:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
azért mert még csak év eleje van. lesz az még jobb is. csak idő kell. amugy én is vhogy így vok, csak engem nem érdekel nagyon h mit gondolnak mások. csak hogy jobban érezd magad...16l
2010. szept. 21. 19:56
 2/15 anonim ***** válasza:

sztem menj oda az "egymásra talátak"-hoz (nemtudtam máshogy leírni :D) és próbálj meg velük beszélgetni, ismerkedni és meglátod, nemsokára észre sem fogod venni hogy új suliba mentél :)

Sok sikert a beilleszkedéshez :P

15/F

és még valami :D melyik suliba mentél át?:D

2010. szept. 21. 20:02
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát most vagyok ügye 9.-es... :D Amúgy Gundel Károly... :P
2010. szept. 21. 20:06
 4/15 anonim ***** válasza:

10/B? :D

az vicces lenne :D

én is oda járok :P

2010. szept. 21. 20:22
 5/15 anonim ***** válasza:

9/b-t akartam írni :D

én járok 10be xD

2010. szept. 21. 20:24
 6/15 A kérdező kommentje:
uhh.. xD Osztályt már nem írok de nem b :D
2010. szept. 21. 20:25
 7/15 anonim ***** válasza:

nah nembaj :P

dee ha tényleg a gundelbe jársz akkor simán be tudsz majd illeszkedni

csak idő kell hozzá

mégegyszer sok sikert

és szép ámokat is :D

2010. szept. 21. 20:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Ohh kicsit bealudtam. :D Köszii mindent és neked is szép álmokat. :D
2010. szept. 21. 20:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Kicsit én is megijedtem, én is 10/B- be járok xDDD

Ezt a kérdést pedig mintha ismerem már.

De a lényeg: nem veled van a baj !

2010. szept. 21. 22:03
 10/15 anonim ***** válasza:
utolsó: te is gundelbe jársz?:D
2010. szept. 22. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!