Szerintetek gáz-e / mennyire gáz, hogy közel a 30-hoz még nem volt párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Szimplán érdekel a véleményetek.
Nem hiszem, hogy számít, de nő vagyok.
2022. jún. 26. 09:27
21/24 anonim válasza:
A szövegértés nem erősséged úgy látom. Nem azt állítottam h nem létezik. Utaltam rá h nem gyakori.
Az meg h kinek hogy laposodott el a párkapcsolata megint más dolog. Emiatt nem kell egyből ráaggatni az adzexuális jelzőt.
Az embereknem sokszor nincs igényük arra amit nem ismernek. Esetetekben a "jó szex" re, a kérdező esetében meg bármilyen szexre...
22/24 anonim válasza:
Sosem volt vele bajom, ellenben te csak személyeskedni tudsz. 🙂
Nem, nem laposodott el a kapcsolatom, világ életemben huszadrangú volt a szex.
23/24 anonim válasza:
Én több olyan csajt ismertem, aki 30-on túl se járt még pasival. Az egyikről kiderült, hogy a lányokat szereti, a masiknak meg annyira magasak az elvárásai, hogy kb. senki se jó neki. 40 lesz idén, de még mindig nem volt kapcsolata.
24/24 anonim válasza:
Ismertem ilyen csajt, mondjuk neki volt már egy párkapcsolata 40 éves korára. Egyetlenegy, és az sem tartott sokáig. Egyszerűen nem vonzotta az ilyesmi. Inkább azzal szexelt és akkor, akivel és amikor kedve tartotta, nem igényelte az állandóságot, nem bírta a kötöttségeket. Teljesen szabadon akarta élni az életét. Vannak ilyen emberek, nincs semmi baj velük, amíg őszintén élik az életüket és nem tévesztenek meg, nem hülyítenek másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!