Szerintetek gáz-e / mennyire gáz, hogy közel a 30-hoz még nem volt párkapcsolatom?
Szimplán érdekel a véleményetek.
Nem hiszem, hogy számít, de nő vagyok.
Ha olyan vagy, mint merkel jellemben, akkor ez dicséretes tény a világnak és tartsd meg eddigi eredményeidet:))
Ha meg így alakult, mert vannak igényeid, ami alá nem adod, akkor ez van és a mai párkeresőket látva csoda, hogy nem pap-apáca az ország lakossága:D
Fura.
Az ember elgondolkodik a miértjén.
Általában ezen személyek nem tudnak megfelelően kapcsolatot létsíteni, kommunikálni, vagy valami elvnek beteges fanatikusa.
Egyik pociót se kedvelem, kerülöm.
A kapcsolatteremés az életben mindenhol kell épp úgy, mint a kommunikáció.
A mentalitás/hit általi gátak pedig nem egy szabad, önálló tudattal rendelkező személy.
Pl az se normális, hogy valaki 12 évig egy egyoldalú szerelemért sóvárgott... Ismerek ilyet is.
Szexben azért volt részed?
Igazából nem is az a baj, hogy gáz az hogy ennyire rossz szocializációs környezetben nőttél fel, hanem az hogy az elveszett éveket és a párkapcsolati tapasztalat hiányát már nem tudod visszaszerezni.
Èn 24 évesen vesztettem el és nem rajtam múlt. Tudom mit beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!