Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek gáz-e / mennyire...

Szerintetek gáz-e / mennyire gáz, hogy közel a 30-hoz még nem volt párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Szimplán érdekel a véleményetek.

Nem hiszem, hogy számít, de nő vagyok.

2022. jún. 26. 09:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
10.: Hülyeség. Nincs lemaradva semmiről, és ez nem kényszer. Szó sem esett semmilyen rossz szocializációs környezetről.
2022. júl. 1. 16:56
 12/24 anonim ***** válasza:
67%

Nincs a fszt nincs! Nekem is sokminden kimaradt és azokat az éveket semmi nem adja vissza! Bele lehet törődni de ez akkor is veszteség.

A rossz szocializációs környezet eredménye hogy a másik nemmel kialakult egy olyan távolságtartás ami miatt még sosem volt kapcsolata. Mint ahogy nekem is...

Én legalább tudom miről beszélek.

2022. júl. 1. 19:18
 13/24 anonim ***** válasza:
12%

Le lehet pontozni, mert fáj a tény, kedves, illető.

Ám értelmes ember felfogja mit írok.

Üdv! #8-as

2022. júl. 1. 19:21
 14/24 anonim ***** válasza:
72%

Neked igazság, másnak meg más az igazság. Nem mindenkinek van a háttérben rossz szocializációs háttér, van, aki sosem volt érdekelt párkapcsolatban és aszexuális. Nem vagyunk egyformák szerencsére.

Mi marad ki ilyen esetben? Semmi. Erőltessen magára olyat, ami egy percig sem érdekli? Értelmes ember felfogja, hogy nem mindenki vágyik ugyanarra.

2022. júl. 1. 19:29
 15/24 anonim ***** válasza:
25%

Ó hát persze. Akinek nem volt kapcsolata az egyből aszexuális...

A rossz szocializációt meg ne vitasd amíg értelmezni se tudod! A zárkózottá visszahúzódottá tevő környezet lehet egy sima kiabálós szülő is vagy egy lerobbant lakás amit szégyenl, vagy egy rossz gyerekkori beszólás, túlzott vallásosság vagy akármi...

2022. júl. 1. 21:09
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hú, micsoda indulatok. 😂 Nem vitattam a rossz szocializációt, de nem kell minden mögé belátni ok nélkül. Nagyon is értem, miről írsz. Hol olvastad, hogy zárkózott, visszahúzódó emberről írtam? Legjobb barátnőm is aszex, és nála lazább, harsányabb nőt nemigen lehet elképzelni, bárkit leszerel, ha arról van szó. Barátai is vannak, mindig is voltak. Azonban a szex, szerelem egy percig sem érdekli, semmi igénye nincs rá. Szerintem te fogadd el, hogy nem mindenki azt tapasztalja, amit te! Ez pont olyan, mint amikor a gyereket nem akarónak tukmálják a vadidegenek, hogy de legyen de legyen, mert majd a saját, mert majd a "zigazitól", mert nem tudják elfogadni, hogy nem mindenkinek az kell, ami neki a boldogság.
2022. júl. 1. 21:43
 17/24 anonim ***** válasza:
49%

Én nem ismerek aszexuális embert egyet se. De ide erre az oldalra akárki ír extrémebb párkapcsolati defekttel az egyből megkapja az aszex jelzőt.

A harsányság összefér a visszahúzódással és a kapcsolatteremtési nehézségekkel...

Mellesleg sehol nem olvastam a kérdezőnél hogy nem érdekli a téma...

2022. júl. 1. 21:58
 18/24 anonim ***** válasza:
72%

És mert te nem ismersz, akkor az nincs is... Egyébként nem azt írtam, hogy a kérdező maga aszex, hanem azt, hogy vannak aszexek is. No the difference! Egyébként engem sem érdekel túlzottan a szex, hónapokig elvagyok nélküle, és párkapcsolatban élek, a páromnak szintén kvázi huszadrangú dolog...

Nem, nem visszahúzódó egy cseppet se és nincs kapcsolatteremtési nehézsége. Egyszerűen egy porcikája se kívánja a szerelmet, a szexet, pasit főleg nem úgy egyáltalán, a gyereknek meg már a puszta gondolata is rémálom számára. Jé, képzeld, vannak ilyen emberek is.

2022. júl. 1. 22:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként defektje sincs a kérdezőnek. Lehet, hogy csak így adódott neki.
2022. júl. 1. 22:35
 20/24 anonim ***** válasza:
*know (bocs, hulla vagyok)
2022. júl. 1. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!