Másnak is jó a nyelv érzéke?
Én 2. osztályos korom óta ( 1. osztályos koromtól kezdődött angol óra , de előtte óvodában picit jártam angolra , de ott nem tanultam sokat)vagyok nagyon jó angolból. 3.óta kitűnő vagyok belőle(most lettem 6.osztályos) . A többiek engem néha hülyeségből külföldinek hívnak =) na de az az érdekes az egészben , h alig tud valaki segíteni nekem (anya , apa csak magyarul , egy két szót oroszul beszélnek , tesóm meg valamennyire angolul de sosem ment neki igazán , nincs nyelvvizsgája).
Az angolosok nagy részének pedig anyja ,apja tud angolul. A volt angol tanárom (meg a külön angol tanárom idéntől járok hozzá) mondták anyunak , h nagyon jó nyelv érzékem van.
Igen, másnak is lehet jó nyelvérzéke.
Sőt vannak emberek, akiknek jó a fizika, meg a kémia érzéke is. nem beszéltem még a művészi érzékről, és a zeneérzékről is.
Akinek valamiből jó érzéke van, azt magyar nyelven tehetségesnek nevezik.
Akinek valamiből kitűnő érzéke van, és amellett tud újat alkotni, azt zseninek nevezik.
Akinek sok mindenhez van érzéke, az eminens(mint pl. én).
Akinek semmihez nincs érzéke, az egy loser.
Nahh
De most megkérdezném azt, hogy ez meg milyen kérdés? "Másnak is van jó nyelvérzéke?" igen, persze..
másnak is van tyúkszeme, macskája otthon, lehet, hogy kedvenc politikusa is van, továbbá van érzéke a bohockodáshoz, a telekinézishez és az UFOkkal való kommunikáláshoz is -.-"
Igen, nekem is, sőt, én még magyarul is tudok írni-beszélni HELYESEN! Az angolra meg ne légy olyan büszke, mert az egyik legkönnyebb nyelv. Én tanulok angolul, németül, franciául, japánul és oroszul.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!