47-es villamoson a Kosztolányi és a Moricz között, alapozásból mentünk egy szórakozóhelyre. Csak mi voltunk a villamoson, legalábbis abban a kocsiban.
2022. márc. 27. 09:40
2/15 anonim válasza:
Szerintem ma már az is felháborodást kelt, ha az erdőben lehugyozol egy fát...
2022. márc. 27. 11:31
3/15 anonim válasza:
Lakótelepen egy ház falát vizeltem le és nyakon öntött egy lakó.
Buszon haver a padlóra engedte és kanyarban kifojt középre hát elég gáz volt de bepisilt volna.
Aztán olyan is volt hogy egy másik havernál bele vizeltünk a virág cserepekbe, ez felelsz vagy mersz játék volt.
Liftbe is pisiltem, de olyan szükséghelyzet volt hogy már az alsóm nedvesedett, szóval totál összepisiltem volna magam ha nem veszem elő.
Hírtelen ennyi jut eszembe.
Szerintem mindannyiunkkal előfordul hasonló helyzet.
2022. márc. 27. 11:44
4/15 anonim válasza:
Én nem, de a szomszédban bulit tartottak, és onnan az egyik csávó az én ajtóm melletti bokorba vízelt. Fent az ablakban láttam, hogy a részeg csávó mire készül. Mivel a virágoknak mindig van egy vödör víz, így azt simán a nyakába öntöttem. Úgy lesokkolta, hogy saját magát húgyozta le. Majd lekiabáltam, hogy ha lemegyek, és még mindig ott van, akkor eunuch lesz belőle.
2022. márc. 27. 12:27
5/15 anonim válasza:
Nem vagyok paraszt.
2022. márc. 27. 15:42
6/15 anonim válasza:
Persze hogy történt.
Nem feltétlen parasztság, inkább bevizelsz 5-ös,mint hogy valahova pisilj? Van az a pont amikor muszáj.
Volt olyan hogy a buszon már elkezdtem bevizelni, leszálltam és már az első fát meg is céloztam és így is elázott a gatyám. Ha nem szállok le teljesen bepisilek.
2022. márc. 28. 06:01
7/15 anonim válasza:
Egy haverral játszottunk sokszor olyat hogy extrém helyen vizeltünk.
2022. márc. 31. 07:41
8/15 anonim válasza:
Igen történt.Konfliktus nem volt belőle.
De láttam is durva helyzetet,például amikor a csaj legugolt egy koncerten és pisilt,de pasit is láttam buszon pisilni,vagy éppen felüljáróról lefele a kocsikra.Mondjuk az utóbbit kamaszként mi is megcsináltuk.
2022. márc. 31. 09:22
9/15 anonim válasza:
Lány vagyok, de egy kisebb fesztiválnak mondható cuccon egy random csávó odament a mögöttem lévő kukához, és odahugyozott... Utána elültünk, mert büdös volt XDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!