Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért? Hol rontom el?

Miért? Hol rontom el?

Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy van egy új osztályba kerültem. Találtam két jó barátnőt. Ők idén már 4. éve barátnők, velem pedig csak 3. Az egyik az nagyon antiszoc., de azért kedves, a másik pedig nagyon nagyon okos. És kedves (=D). Az antiszoc (nevezzük el 1-nek) legjobb barátnője az okos (nevezzük el 2-nek), és ez fordítva is így van. Egymás nélkül nem csinálnak semmit sem. Én például szeretnék találkozni velük, de ha 1 nem jön, akkor 2 sem. És állítólag hárman legjobb barátnők vagyunk, és mindenki mindenkit egyformán szeret, de én akkor is érzem, hogy én egy kicsit... el vagyok hanyagolva. Kistestvéreim vannak, a szüleim minden idejüket velük töltik. Így hát a legtöbb figyelmet a barátaimtól kapom. De ők leginkább egymással vannak. Sokszor viccelődnek, és ugratnak engem, pl. " Te ott leszel? Akkor én tuti nem megyek!!" Tudom, ezek viccek, de valahol érzem bennük, hogy egy kicsit így éreznek. Figyelemre vágyom, de ezt alig kapom meg. Mindkettő jó valamiben, csak én nem vagyok jó semmiben sem. Semmiben ami számítani. 2 még csak csak próbál velem törődni jobban, de azért látom, hogy 1-et sokkal jobban szereti. Jó barátok, és tőlük jobbat nem találnék, csak kicsit mellőzve érzem magam, ha mindketten velem egy társaságban vannak. Én rontom el? Hogyan kaphatnék több figyelmet?
2010. szept. 11. 16:35
 1/6 A kérdező kommentje:
-.- bocs nem mondtam hogy értelmes válaszokat kérek -.-'
2010. szept. 11. 16:50
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor most mondom:)
2010. szept. 11. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
keress olyan barátnőket, akik nincsenek összenőve és kész.
2010. szept. 11. 17:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Ők sincsenek összenőve. De mondom, tőlük kedvesebbek nem találni:) Csak kicsit hanyagoltnak érzem magam:)
2010. szept. 11. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó barátnők lehetnek, de úgy gondolom nagyon jó barátnőid neked is.Jól mondod, nem is lehetne náluk jobbat találni. A szüleidtől nem kapsz elég törődést, ezért azt ami a szüleiddel való kapcsolatotokból hiányzik, próbálod a barátnőidtől megkapni. Biztos ugyan úgy figyelnek rád mint egymásra, csak te a szüleid miatt úgy érzed, hogy nem. Legyél a szüleiddel többet, ha máskor nem is tudsz, de legalább akkor amikor a kistesóid már alszanak, vagy hétvégén. Növeld valahogy az önbizalmadat, mert szerintem van egy kis önbizalom hiányod és amiatt érzed magad kevesebbnek a barátnőidnél. Te is biztos nagyon jó vagy valamiben, csak lehet, hogy még nem jöttél rá.
2010. szept. 11. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi második :) Lehetséges, hogy igazad van:)
2010. szept. 11. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!