Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Én rontom el a muffin készítését?

Én rontom el a muffin készítését?

Figyelt kérdés
Amikor kész van és megkóstolom, mindig olyan mint egy szivacs, és egyáltalán nem ízlik. Ti nektek milyen ízű szokott lenni, és tényleg ennek szivacsnak kell lennie? :O Én főleg dekorálni szoktam,de persze ehhez finomnak is kéne lennie
2011. aug. 28. 19:23
1 2
 1/12 anonim válasza:
elég margarint raksz bele?
2011. aug. 28. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:
talán a recepteddel van valami baj.
2011. aug. 28. 19:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Írd le a receptet, és könnyebben tudunk segíteni.
2011. aug. 28. 19:35
 4/12 A kérdező kommentje:

hát, ez a baj hogy mindig mást receptet nézek,kb amit elsőre kiszokott dobni.De lehet tényleg a margarinnal van a baj? mert én keveset szoktam beletenni. Ti milyen receptet használtok?

és még 1 kérdés: ez mi?

[link]

meg ez: [link]

nagyon köszönöm a további válaszokat!

2011. aug. 28. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:

10 éves korom óta 1 receptet használok (akkor kezdtem el Muffinnal az első sütésemet most 18 vagyok) Hihetetlen de az első alkalommal mindenki falta be és nekem is ízlett, és éveken keresztül így ment... Mostanában meg kb. 3 éve nem sikerül ugyan abból a receptből, először azt hittem hogy a gáz sütő miatt mert eddig villany sütőnk volt, de most megint villany sütő és azóta sem sikerül. Szerintem az alapanyag minősége romlott vagy elképzelni sem tudom... Nekem is olyan szappanos/szivacsos lesz... Inkább már nem is sütök Muffint...

18/N

2011. aug. 28. 19:54
 6/12 anonim ***** válasza:

én több receptből alakítottam ki a saját alapreceptemet, már évek óta ezt használom, és mindig szép magas, könnyű.

bögrével mérem, ami 2,5 decis.

2 bögre liszt, másfél bögre cukor, 1 bögre tejföl/kefír, 1 sütőpor, 2-3 tojás (mérettől függően) 1 deci olaj és kb másfél bögre csoki, mazsola , friss vagy szárított gyümölcs, ami éppen van otthon. van amikor kakaó, vagy kapiccsínopor, fahéj is kerül bele,reszelt narancshéj stb.

a nedveseket kikeverem, utána bele a cukor, a sütőporos liszt és a darabos cucc.

3/4-ig töltöm a kapszlikat és tűpróbáig sütöm. ez két tepsire való adag.

2011. aug. 28. 20:01
 7/12 A kérdező kommentje:

köszönöm válaszod,kifogom próbálni.Kedves 18/N, próbáld más recepttel, hátha sikerül! Ne add fel :)

És erről a receptről mit gondoltok?

[link]

imádom a pudingot.:) és a tetejét diszíteném,csak nemtudom hol lehet kapni színes habokat a tetejére. :S

2011. aug. 28. 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:

ha valami pudingos, az csak finom lehet:))

lehet kapni drOetker színes írókákat, ha diszíteni akarod, de cukormázat is készíthetsz színeset.

2011. aug. 28. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt használom! Isteni finom, persze ki lehet hagyni a kakaóport ha nem csokisan akarom, meg lehet mást is belerakni, nem csak pudingot.

De nagyon jó alaprecept!

Omlós, nagyon finom!

2011. aug. 28. 21:01
 10/12 anonim ***** válasza:

21:01 vagyok

ja és csináltam már ezzel a alappal almásat, csokis banánosat, csokis meggyeset, kókuszosat, túrósat, márványosat és ezt a csokipudingosat is ami a receptben van. Mind isteni lett!

18/L :)

2011. aug. 28. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!