Ez egy ördögi kör! Szinte mindig ugyanabban a helyzetben vagyok és mindig ugyanott rontom el, de nemtudom mivel!?
Talán ez azért van,mert a végén az illető úgy érzi nagyon gyorsan akarsz mindent tudni,és nagyon gyorsan akarsz "ráakaszkodni".Te ezt nem érzékeled,sőt az elmondásod szerint nem vagy nyomulós. Ezt mondod te,de egy kívülálló másképp látja,érzi.
Van egy lány aki hasonlóan viselkedik mint te.Amikor először találkoztunk nekem is tetszett,hogy az első perctől kezdve úgy beszélgettünk mintha régóta ismernénk egymást,de azért bennem volt,hogy alig 5 perce ismerem.Ellenben a lánnyal akinek természetes volt,hogy úgy kezeljen mintha nagy barátnők lennénk..A végén már amikor az aktuális partneréről mesélt,az nekem már sok infó volt..Amikor már arról beszélt,hogy mi lenne ha bulit rendeznék,és ő hozná ezt meg azt,nos....itt már eléggé rámenősnek képzeltem..lehet,hogy jó barátnők lehettünk volna,de nekem túl sietős volt az egész...
velem együtt sok embernek idő kell a barátság kialakulásához,és idő kell a bizalomhoz.Engem személy szerint zavar ha valaki az első perctől kezdve szinte az élete történetét is elmondja..
Gondolom nálad is ez a baj.Te szinte pillanatok alatt akarsz barát lenni,vagy szinte azonnal nyitott könyv vagy másoknak..Ez nem jó...Talán próbálj meg először te is titokzatosabb,érdekes lenni..Ha az első 5 percben kiismerik a tudatodat,énedet már nem is vagy érdekes ember..
Ja, és ha én nem vagyok titokzatos akkor senki sem! Van egy csomó titkom és ezek miatt nem beszélhetek gátlástalanul az emberekkel. Úgy is mondhatnám, hogy kettos életet élek, ami tudom, hogy nem túl jó, de ez van.
Még jó hogy ez az oldal anonim ˇ:)
Eleinte jófejnek tűnsz, aztán csinálsz valamit (akár mondasz) ami a többieknek nem odaillő. Ismerek valakit, aki hasonló cipőben jár. Én rajta ezt vettem észre: kicsit gátlástalan. Nem részletezem, de a cselekedeteiben, mondataiban kihívó szokott lenni.
Na de itt a megoldás a problémádra:
A legjobb, ha keresel valakit, akivel őszintén meg tudod ezt beszélni. Az mindig a legcélravezetőbb, mert fórumokon kérdezgetve nem tud senki megfelelő választ adni.(mindenki különböző látásmóddal van ellátva) Az emberek legtöbbje elfelejti a legegyszerűbb megoldást, az egyenes beszédet, de ha a megfelelő embernél kérdezed, szívesen fog neked segíteni.
Na, ezt gondoltam, hogy mondok vagy csinálok valamit, ami másoknak nem tetszik, csak sajnos nem tudom mit. Régebben tényleg túlságosan ragaszkodó voltam és lógtam az embereken, akkor ez volt a baj, de ezt már nem csinálom!!!
Na igen, gondolom, hogy kellene egy megfelelo ember, de nincs..!! Akirol azt gondoltam, hogy az, óriásit csalódtam benne, mert a legjobb barátnomnek állította be magát aztán meglopott.. sokszor!! és még utána van képe a szemembe nézni meg hívogatni, de ez már más téma.. Úgy érzem, egyedul maradtam ezzel a problémámmal, mert nem ismerek olyan embert, akit tényleg érdekelne a gondom.
Egy multkori eset: buliztunk egy haverommal, ittunk kicsit, és oszinteségi rohamom lett.. nem tudtam mit tegyek, ezért elkezdtem sírni, o erre azt mondta, hogy inkább hazamegy és majd beszélunk ha rendbejovok.. na, ennyire jók a barátaim és ennyire érdekli oket az én gondom! én természetesen mindenkit meghallgatok és megértek, de ez nem kolcsonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!