Ez egy ördögi kör! Szinte mindig ugyanabban a helyzetben vagyok és mindig ugyanott rontom el, de nemtudom mivel!?
Figyelt kérdés
Bekerulök egy társaságba, nagyon jól kijövök veluk, általában a számomra legszimpibb taggal szoktam beszélgetni, szórakozni. Mindig nagyon jól megértjuk egymást, és olyan, mintha már 1000 éve ismerném, barátok lennénk. Aztán egyik pillanatról a másikra minden elromlik és távol akar tartani magától. Egyik pillanatról a másikra nem beszélget velem és tobbet hozzám sem szól. Állandóan ez van! Viszont tényleg nem tudom, hogy mivel bántok meg állandóan mindenkit... Semmi sértot nem mondok, nem akaszkodok rá senkire. Egyre jobban úgy érzem, hogy ezt a Sors csinálja velem, mert ezektol az emberektol mindig nagyon sokat tanulok, de túl nagy az ára.. tobbet nem is beszélhetek veluk.. Vagy ha úgy adódik inkább bunkók velem.. Mit tegyek?2010. ápr. 26. 11:31
11/11 A kérdező kommentje:
Na, ez lehet! Néha kérdezek hulyeségeket, felesleges dolgokat, de ez nem olyan gyakori és igyekszem kerulni! Idegesíto szokások... hát, azt pl. senki nem látja, hogy minden este a kipárnáimnak ugyanúgy, színek és minták alapján kell egymás mellett lenniuk.. Nem tudok róla, hogy lenne idegesíto szokásom..
2010. máj. 4. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!