Mit csináljak senbkivel sem tudok beszélgetni semmiről sem ?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már elegem van abból, hogy senkivel sem megy a komunikáció a (jah ,igen, értem, hát igeen )kifejezéseken kivül semmi értelmes sem megy ha igen akkor totál értelmetlen dolog amire háromszor visszakérdez valaki ,hogy mit akarok vele mondani mégha nem is annyira debilség és témához is kapcsolodik amit mondok .Ha nem beszélek senkivel csak úgy elvagyok magamban akkor mindig valami ökörségről gondolkodom hülye gondolatok tömkelege , de van sokszor, hogy magamban értelmes dolgokat is jó hosszasan szépen tudok elmondani . Vagy pedig azon rágodom mit kellet volna mondanom amikor valakivel beszélgettem .Nagyon sok minden érdekel sok tanulmányi videót is nézek rengeteget de hiába értek hozzájuk mégha csak valamennyire is ha olyan emberrel találkozom aki szintén jártas a témában nem vagyok vlmi bőbeszédű , utánna ha ő mond valamit én már újbol nem mindig tudok utánna arról a témáról beszélni . Egyszerűen fogalmazva nem jönnek olyankor a fejembe a gondolatok/ lefagyok -sokszor ezen fel is idegeskedek . Olyan is van gyakran ,hogy jól előre át gondolom ,hogy mit fogok mondani és már az első mondatnál elfelejtem vagy valakit letegezek akit addig magáztam . Nagyon sokan szerintem hülyének is néznek mert csak ostobaságokat beszélek de nem direkt és már az utobbi időben megfogadtam, hogy nem szólok senkihez sem .. de nagy a beszéd kényszer.Két nyelvet még plusz tanulgatok , olvasásnál a szöveget idegen nyelven megértem de kommunikálni nem tudok.Ha valakivel kommunikálnom kell már össze vissza hülyén beszélek . Pszihológushoz járok, de nincs hatása sajna .Mi tővő legyek ? Köszönöm 28F2022. jan. 18. 16:43
1/3 A kérdező kommentje:
Az iskolában iylen gondjaim még nem voltak na jó egy ici picit de ez kb olyan 5 éve lett ennyire borzasztó
2022. jan. 18. 16:45
2/3 anonim válasza:
Mi változott akkor vagy azóta? Hol nem vagy "otthon"? Kinél, kivel vagy hol támad ilyen gondod? Mi gátol az ismerkedésben, beszélgetésben? Miért zavar? Lehet, hogy most nem is akarsz igazából senkit, mivel tele van az agyad téged lekötő és elgondolkoztató gondolatokkal, amiket talán nem is akarsz senkivel megosztani, amíg te nem látod őket a magad számára tisztán. Egy ilyen időszak nem feltétlenül nagy gond.
3/3 anonim válasza:
Túl nagy problémát csinálsz belőle. Amúgy meg fogalmazás órán kellett fogalmazásokat írni. Irodalomból verset elemezni. Ha kimaradtak akkor csinálj ilyen feladatokat! Ezek tanítanak meg gondolkodni és fogalmazni. Ezekkel előbbre jutsz. Amúgy meg ha gondolkodási alapot akarsz akkor ajánlom ezt a csatornát.:
https://www.youtube.com/user/puzsermedia/videos
Főleg az Apu azért iszik mert te sírsz c. sorozatot.
Illetve az ÖM műsort a Spirit FM csatornáján.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!