Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Nem tudok...

Mit csináljak? Nem tudok senkivel beszélgetni!

Figyelt kérdés
Nem tudok fogalmazni. Semmi nem jut eszembe, nem tudom mit kell kérdezni és mikor stb. Pedig annyira szeretnék ismerkedni lányokkal a neten. De nem tudom hogy mit kérdezzek, miket mondjak nekik. Olyan rossz Meg nem tudom adni magamat soha.
2013. máj. 18. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ha sokat olvasol,előbb-utóbb átveszel egyfajta stílust,és akkor lehet könnyebb lesz:)
2013. máj. 18. 12:33
 2/10 A kérdező kommentje:
lehet azért is van, mert csak 5 éve beszélem a nyelvet. oroszul nagyon jól eltudok beszélgetni akárkivel
2013. máj. 18. 12:35
 3/10 A kérdező kommentje:
úgy értem orosz emberekkel, meg ukránokkal
2013. máj. 18. 12:39
 4/10 heartagram válasza:
De ha oroszul tudsz fogalmazni, beszélgetni, akkor csak elég, ha "lefordítod" magadban magyarra, nem? Bár neten alapból elég nehézkes a beszélgetés, szerintem élőben könnyebb, közvetlenebb.
2013. máj. 18. 12:55
 5/10 A kérdező kommentje:
de magyarul nem tudok olyan változatosan beszélgetni. cask oroszul.
2013. máj. 18. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem baj... próbálkozz! Aztán előbb-utóbb úgyis belejössz majd! :)
2013. máj. 18. 15:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Az nagyon joo!! :)

Mondd meg a lanynak, hogy nem beszelsz meg tokeletesen magyarul, nincs ezzel gond. Beszelj oroszul ;) en is meg akarok majd valamikor tanulni, de ehhez egy lelkes nekifutas kell majd...

Szoval, ird azt, ami eszedbe jut, egyebkent szerintem eloben konnyebb lenne, probalkozz. :)

2013. máj. 18. 21:34
 8/10 A kérdező kommentje:
élőben könnyebb is
2013. máj. 18. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Orosz vagy? A vodkát szereted?
2013. máj. 19. 09:56
 10/10 A kérdező kommentje:
nem minden orosz szereti a vodkát -.- ne általánosíts
2013. máj. 19. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!