Mit csináljak? Nem tudok senkivel beszélgetni!
Figyelt kérdés
Nem tudok fogalmazni. Semmi nem jut eszembe, nem tudom mit kell kérdezni és mikor stb. Pedig annyira szeretnék ismerkedni lányokkal a neten. De nem tudom hogy mit kérdezzek, miket mondjak nekik. Olyan rossz Meg nem tudom adni magamat soha.2013. máj. 18. 12:25
1/10 anonim válasza:
Hát ha sokat olvasol,előbb-utóbb átveszel egyfajta stílust,és akkor lehet könnyebb lesz:)
2/10 A kérdező kommentje:
lehet azért is van, mert csak 5 éve beszélem a nyelvet. oroszul nagyon jól eltudok beszélgetni akárkivel
2013. máj. 18. 12:35
3/10 A kérdező kommentje:
úgy értem orosz emberekkel, meg ukránokkal
2013. máj. 18. 12:39
4/10 heartagram válasza:
De ha oroszul tudsz fogalmazni, beszélgetni, akkor csak elég, ha "lefordítod" magadban magyarra, nem? Bár neten alapból elég nehézkes a beszélgetés, szerintem élőben könnyebb, közvetlenebb.
5/10 A kérdező kommentje:
de magyarul nem tudok olyan változatosan beszélgetni. cask oroszul.
2013. máj. 18. 13:10
6/10 anonim válasza:
Nem baj... próbálkozz! Aztán előbb-utóbb úgyis belejössz majd! :)
7/10 anonim válasza:
Az nagyon joo!! :)
Mondd meg a lanynak, hogy nem beszelsz meg tokeletesen magyarul, nincs ezzel gond. Beszelj oroszul ;) en is meg akarok majd valamikor tanulni, de ehhez egy lelkes nekifutas kell majd...
Szoval, ird azt, ami eszedbe jut, egyebkent szerintem eloben konnyebb lenne, probalkozz. :)
8/10 A kérdező kommentje:
élőben könnyebb is
2013. máj. 18. 21:35
10/10 A kérdező kommentje:
nem minden orosz szereti a vodkát -.- ne általánosíts
2013. máj. 19. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!