Gyakran van olyan hogy msn en nincs témám, és nem tudok senkivel se beszélgetni. Miket ajánlanátok? Ti mivel szoktátok feldobni a beszélgetéseket?
Figyelt kérdés
Az nekem nem jön be h rám írnak h szia, mizu? semmi,veled? és utána megszűnik a beszélgetés.. :)2009. aug. 26. 14:35
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg mivel telt a napja, esetleg a személyes üzenetére, nézte-e ezt vagy azt a Tvben stb.
2/3 anonim válasza:
Msn-en csak olyan kell beszélni akivel élőben nem tudsz, legalábbis én így vagyok vele. Akivel tudok élőben beszélni azzal minek msn-ezzek? 1 csomó történetet sem lehet hitelesen elmondani benne. Persze ha vmi egetverően fontos vagy ilyen kis egyszerűbb kérdések vannak, akkor azt lehet msn-en intézni, de amúgy BESZÉLGETÉSre szerintem nem való.
3/3 anonim válasza:
szia mizu? bakker konkrétan rákérdez hogy mi van veled? ne legyünk olyanok mint az amcsik how are you? fine thanks még ha le is szakadt az egyik lábam...
mondj egy pár mondatot h mi van veled aztán kérdezz vissza é ezzel rászorítod hogy ő is írjon.. ha mégis azt írja h semmi akkor kezd el te továbbmondani a magadét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!