Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha egy olyan pasival vagyok...

Ha egy olyan pasival vagyok aki bejön, vele mér nem tudok ugyan úgy beszélgetni, ugyan úgy viselkedni minthogyha egy barátom lenne? Ő előtte mért nem tudok feloldódni? Mit csináljak, hogy ne legyen ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 20:57
 1/6 A kérdező kommentje:
barátom= haver, vagy jó barát!
2009. júl. 7. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos én is hasonlóképp' vagyok ezzel. Ha tetszik a fiú, akkor már nem tudok lazítani, feszengek és arra figyelek, nehogy valami rosszat mondjak, stb. :-(
2009. júl. 7. 21:02
 3/6 A kérdező kommentje:
igen igen.. és azon parázok, hogy ne hogy beégjek és a végén úgyis az sül ki hogy jaa...beégtem :)
2009. júl. 7. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. De nekem sokkal gázabb, mert én hülyeségeket beszélek és dadogok! :D

Szerintem még el is pirulok egyébként. Ja és remeg a kezem néha :D

Ez van akkor, ha valaki tetszik.

Ilyenkor próbálok arra gondolni, hogy neki én teljesen biztos nem jövök be, szóval nem kellene magamból hülyét csinálnom és megpróbálom barátként kezelni. Illetve nem nézek rá és azt képzelem valami ronda csövessel beszélgetek :D

2009. júl. 8. 04:56
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Ezzel egy kicsit mindenki így van, ha bevallja, ha nem! Ha az illető nem közömbös a számunkra érzelmileg, akkor nehéz természetesen viselkedni, mert tartunk attól, hogy a reakciónk, a viselkedésünk a másik számára negatív érzéseket vált ki, mert túlságosan is fontos, hogy az illető mit gondol rólunk. Ha a pasinak te sem vagy közömbös, biztos, hogy legbelül ő is ugyanígy gyötrődik, csak lehet, hogy jól palástolja.
2009. júl. 9. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, a zavarban levés miatt nem megy. Hát, nem hiszem, hogy ezt le lehet küzdeni, de azért hajrá!

ui: nekem is volt ilyen :)

2009. júl. 12. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!