Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok már úgy beszélgetni mint rég Vele. Nem bírok már úgy viselkedni Vele, mint rég, de nagyon szeretem. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Szóval... Szakítottunk egy lánnyal még régebben. Most újra beszélgetünk, én még mindig ugyanúgy szeretem, de annyi, de annyi fájdalmat okozott, hogy... Félek már Tőle, vagy nem is tudom... Őrülten szeretem, de nem tudok már úgy beszélgetni Vele.. Görcsölök, vagy nem is tudom. Iszonyatos érzés... És nem tudok mit kezdeni vele.. Mit csináljak?2009. dec. 5. 18:41
1/6 anonim válasza:
Én emiatt szakítottam a barátnőmmel...
Hagyd békén és keress valaki mást. Jobb lesz, hidd el, egy kis idő eltelik nélküle és mély megnyugvást fogsz érezni.
2/6 anonim válasza:
Ne nagyon beszélgess vele.Én is ezt teszem,csak akkor beszélek vele,ha ő jön oda kérdezni valamit és ennyi.Nem fogok vele beszélgetni,mert nem akarom felszakítani a régi sebeket.
3/6 A kérdező kommentje:
Na de nagyon szeretem Őt. Végülis Ő szakított. Ő küldött el. Meg olyanokat fejemhez vágott, hogy fickó létemre minden nap sírtam. És próbáltam "visszaszerezni" is.. Ma úgy éreztem, feladom végre... És ma bejött hozzám, beszélgetni. Még érdeklődött is. De én görcsölök, úgy fáj, hogy ezt tette. Szerettem volna úgy beszélni Vele, mint rég... De nem bírom, akarok, de nem sikerül. Fáj ez az egész. De mégis, nem szerettem még így senkit.
2009. dec. 5. 19:36
4/6 A kérdező kommentje:
18:57 - azért, mert Ő nem tudott Veled úgy beszélgetni, vagy Te nem tudtál már úgy beszélni?
2009. dec. 5. 19:39
5/6 anonim válasza:
hallod nem tudom hány éves de ha idösebb lennél tudnád h a környezetedben normálisabb csajok is vannak..:D ne foglalkozz vele, gondolj csak bele biztos te is jártál már egy két csajjal és te is törted már össze vkinek a szivét téged sem érdekelt hosszu idő mulva h mi van az illetövel..max csak haverilag..de az sem két hét után ..
fel a fejjel majd rájössz h jobb dolog olyas vkinek a kezét fogni aki viszont szeret:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!