Szar az életem, mit rontottam el?!
Figyelt kérdés
most kerültem gimibe.Nincsenek barátaim.A régi barátaim leszarnak bunkók velem.Pedig úgy indultam ennek az új sulinak hogy megváltozom.De nem megy ugyanúgy lekezelnek.egyetlenegy barátom maradt a régi közül őt szeretem nagyon is.Mondom anyunak hogy irasson át másik iskolába erre leszarja a fejem.Aztmondja én akartam mostmár itt maradok.Ennyire nem érdekli hogy milyen rossz nekem?Elegem van már most.Tök egyedül érzem magam.2010. szept. 6. 20:48
11/11 Vesper02 válasza:
Először is nem tudom , hogy kerültem ide, mármint ehhez a témához, de ha már itt vagyok akkor hozzászólok. Tehát az a bajod hogy nem vagy elég menő és emiatt nem szeretnek csak egy valaki, hidd el sokkal többet számít az az egy vki mint 20-25 olyan aki csak azért spanol veled mert menő vagy, ezt azért mondom el neked mert engem imádnak a suliba kigyúrt vagyok és van dumám, emiatt az osztályba mindenki haverom akar lenni, de ha az utcán meglát valaki az valamiért le se szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!