Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincs pasim, és miért...

Miért nincs pasim, és miért nem csókolóztam még sosem sráccal?

Figyelt kérdés

14/l

:(

pedig nem is vagyok ronda, meg szerintem humorom is van, meghát...azért járok is el itthonról.

Mi lehet a baj?

2010. szept. 6. 20:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

na énvagyok a 13:19 :D

nemlakott messze, egy városban laktunk, csak nemtudom..

igazából én nem érdekeltem őt annyira hogy sokat foglalkozzon velem, ezértis szakitottunk

amugy jolenne elmenni guettára csak nincs valami közel és nemtudok kivel menni:D

2010. szept. 8. 13:22
 62/63 A kérdező kommentje:
jah, én is gondolkoztam mát rajta, csak szeretem én a zenéjét, de annyira nem vagyok fan, hogy 8000-ret rááldozzak, meg asszem 16-os korhatár...( bár ez nem gátolhatja meg az elszánt 13 éveseket sem XD) ....Úgyhogy majd inkább valami olyasmire költöm, amit igazán szeretek...mondjuk lesz pesten lady gaga koncert:P
2010. szept. 8. 16:28
 63/63 anonim válasza:
én 14 vagyok és én meg olyan lányt szeretnék akit szerethetek , lehet hogy segíthetek :D vagy ink ne?:)
2010. okt. 5. 18:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!