Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy annyira exhibicionista vagyok, hogy azért csókolóztam eddigi életem folyamán elég sok sráccal? Vagy csak szimplán kurv@?
én is hasonló vagyok csak 18/f...
nincs ezzel semmi baj szerintem...
És milyen furcsa, srácoknál teljesen másképp van elbírálva ... Én szégyenlem magam, de lehet egyszerűen rossz társaságba keveredtem.
Sőt, ha anyukámék megtudnák... kitörne a III. világháború!!
én egy éjszaka minimum 10 csajjal és annál több pasival. na jó inkább legyen éjszaka/hajnal/reggelikóma. és különösképp nem zavar, kipróbáltam, nem leszek ettől se több, se kevesebb másoknál. van akinek ez bejön, annak váljék egészségére, van akinek nem, az ne csinálja.
16/l
Hasonló voltam én is és a barátnőim is, csak mi rosszabbak.(Nem szeretném itt leírni, mert lepontoznak).
Ha érdekel a véleményem, dobj egy privit, ott leírom.
Én is ilyen voltam, szerettem élni, nem vágytam komoly kapcsolatra.
Aztán 18 évesen kialakult életem első komoly kapcsolata.Azóta is együtt vagyunk, és sosem csaltam meg. Néha hiányzik a vad bulizás, a keverés idegenekkel, de jó ez így:) És az a durva, hogy a kapcsolatunk előtt ő is olyan volt mint én, nem volt komoly kapcsolata, össze vissza smárolt bulikban idegen lányokkal. De ő is lenyugodott. Most olyan nyugdíjasok vagyunk:D
Szerintem ennyitől még nem leszel ribanc, ha közben meg normálisan viselkedsz, és értelmes ember tudsz maradni.
köszi a normális válaszokat! de látom pár embernek nem üti meg a kívánt értéket az értelmiségi szintje :)
mindegy, jó tudni, hogy ennyien vagyunk/voltunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!