Miért nincs pasim, és miért nem csókolóztam még sosem sráccal?
Figyelt kérdés
14/l
:(
pedig nem is vagyok ronda, meg szerintem humorom is van, meghát...azért járok is el itthonról.
Mi lehet a baj?
2010. szept. 6. 20:13
32/63 anonim válasza:
értelek. :)
nekem meg Fernando Torres kéne ,de beérném Channing Tatummal is :D
33/63 anonim válasza:
Jajj csajok ne má! Ha belegondoltok, 14-15 évesek vagyunk! Minek sietni? Jó, persze hogy jó dolog szeretni, úgy igazán szeretni, és az osztályban is van sok csaj akinek már pasija van, kettesben utazgatnak, egymásnál alszanak, de ezek mind k.vák! Ezek tudod hova jutnak? Nem a kellemes családi életre normális háttérrel, hanem az utcára repedt sarokkal! Ha belegondolsz, 14 vagy (ahogy én) és ha normál tudsz várni. Igazán úgyse fogod szeretni, nem fog feleségül venni! Akkor meg ráérsz! Kérlek logikusan gondold át! Én már rájöttem, és ha te is eljutsz a gondolatút végére, tudni fogod, hogy a szajháknak sokkal rosszabb, mint nekünk, "szingliknek".
34/63 A kérdező kommentje:
első 20:49-esnek: fruzsababa@hotmail.hu
második20:49-es: ömm, hátja...álmodozni lehet;P
2010. szept. 6. 20:51
35/63 anonim válasza:
Nekem Adam Lambert kéne, de beismerte, h meleg (mondjuk látszik is) :( :D
37/63 A kérdező kommentje:
hát, nekem nagyon más a véleményem...szerintem (mert a mi osztályunkban is van egy, hangsúlyozom EGY csaj akinek pasija van) nem p.icsa, és ha igazán szereted, és van annyi önértékelésed, hogy nem mész bele egyes dolgokba, akk okés.
Lehet, hogy most elég csöpögős voltam, de én elég érettnek érzem magam egy kapcsolathoz...ömm..és tudnék mértéket tartani, meg minden, legalábbis én így gondolom, és most kiállok a véleményem mellett:P
2010. szept. 6. 20:55
39/63 A kérdező kommentje:
ömm adam lambert?, hátt....:/ bírom a zenéjét, de...nekem nem igazán jön be, sorry ^.^'
2010. szept. 6. 20:57
40/63 A kérdező kommentje:
ide, képet??kösz nem, majd felveszel msnre, és meglátod:)
2010. szept. 6. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!