Miért nincs pasim, és miért nem csókolóztam még sosem sráccal?
Figyelt kérdés
14/l
:(
pedig nem is vagyok ronda, meg szerintem humorom is van, meghát...azért járok is el itthonról.
Mi lehet a baj?
2010. szept. 6. 20:13
51/63 anonim válasza:
két hónap:D
de az olyan semmilyen volt
alig találkoztunk
52/63 A kérdező kommentje:
messze lakott?:(
am köszi a zenét előző előtti, nagyon édi vagy ^.^
2010. szept. 7. 17:50
53/63 anonim válasza:
Én se csókolóztam még, és barátom se volt, csak én 15 éves vagyok. De szerintem még ráér. Majd ha jön valaki, akivel szeretjük egymást. Nem fogok csak azért smárolni valakivel, mert még nem tettem meg előtte. :D
54/63 anonim válasza:
Egy cipőben járunk, de én 15 vagyok.
55/63 A kérdező kommentje:
igen, én sem vagyok ilyen:)...de olyan messzinek tűnik, és még azt sem vagyok képes végignézni, ha a buszon falják egymást..mondjuk ha lenne pasim is zavarna. Volt már olyan, hogy tömött buszon csak egy helyre tudtam nézni (mert mindenhol máshol nagy szatyros öregnénikék ácsorogtak) hát nem ott smaciznak nagyban...és akk már inkább néztem egy néni hátát.:S
2010. szept. 7. 18:17
56/63 A kérdező kommentje:
jah, amúgy bocs, hogy tök másról kezdek el beszélni, úgy tűnik kikészített az iskola...^.^'
2010. szept. 7. 18:17
57/63 anonim válasza:
Amúgy igen, Adam Lambert :) Szerintem nagyon helyes, magyon jó a hangja, és tehetsége is van, nem csak egy felkapott "celeb". (az American Idol-ban tűnt fel)
De hát, ízlések és pofonok, én továbbra is hallgatni fogom, neked meg jó pasivadászatot kívánok!
58/63 A kérdező kommentje:
:D köszi, de...a zenéjét én is bírom,nem is kicsit, de olyan...olyan dagadt feje van, vagy nemtom...:S
Meghát ugye meleg is...
2010. szept. 7. 20:10
59/63 A kérdező kommentje:
egyébként megy valaki guetta koncertre?
2010. szept. 7. 20:11
60/63 A kérdező kommentje:
debrecenben lesz...
2010. szept. 7. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!