Ha a szem a lélek tükre, ebből mit "olvastok ki"? (képlent)
2010. szept. 3. 19:34
61/68 anonim válasza:
Hát, nekem is...nem volt valami jó. Csalódtam valakiben nagyon.:S De ez márcsak így megy nálam,:D Mostanában "minden összejön".
Itthon viszont jobb kedvem lett valamennyivel.
62/68 anonim válasza:
Ha vársz valakitől valamit, csalódni fogsz, könnyebb nem várni senkitől semmit. Ilyen egyszerű.
63/68 anonim válasza:
Ha egy picit távolabbról fényképeznéd, jobb lenne. Hisz a "szem a lélek tükre", nem pedig a szivárványhártya :D
64/68 anonim válasza:
Igazad van.
Csak akit a legjobb barátnőmnek véltem, az valahogy eltávolódik tőlem. Mintha én már nem is léteznék. :S
De lassan mindenki kiöli belőlem az érzéseket:D.
65/68 anonim válasza:
válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:54
Na de most megyek.:) Már végem.Alszok egyet.
Jó volt beszélgetni Veled,felpezsdített ez a beszélgetés, meg a kérdés is!:D:)
Minden jót Neked a továbbiakban!
:)
66/68 anonim válasza:
Nem, csak rájössz, hogy mindenki egy idióta.
67/68 anonim válasza:
22.16-Igen lassan rájövök erre.:) Nem is kell hozzá olyan kevés.
68/68 anonim válasza:
azt hogy másmilyen a szemed ha mosolyogsz, ha szomorú vagy ha olyan emberre nézel akit utálsz/szeretsz így ezt elég nehéz kép alapján elmondani :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!