Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha a szem a lélek tükre,...

Ha a szem a lélek tükre, ebből mit "olvastok ki"? (képlent)

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 3. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:

19:49-nek:

Tudtaaaam, hogy a balherét fogod mondani példának.:D

2010. szept. 3. 19:58
 22/68 A kérdező kommentje:
Egyetértek. :D
2010. szept. 3. 19:58
 23/68 anonim ***** válasza:
0%

Arckifejezésekből, kézmozdulatokból, gesztikulációból, testbeszédből meg lehet állapítani, hogy hazudik e valaki, vagy hogy igazat mond, de egy félresikerült homályos sz@r képből, ahol igazából arra gondol, hogy legyen jó a kép, nem a valódi érzéseit mutatja NEM.

Ja, hogy te is azt mondod, hogy nem biztos, hogy igaz és szórakozni akarsz? Jujj oké, akkor feltételezem, hogy leszbi vagy mert olyan jó móka, csak nehogy aztán megsértődj, hiszen csak mind jól szórakozunk. :)

az "ideges" válaszoló voltam (aki egyébként cseppet sem ideges, bár lehet az írásból úgy tűnik)

2010. szept. 3. 20:02
 24/68 A kérdező kommentje:
Pf. -.-"
2010. szept. 3. 20:04
 25/68 anonim ***** válasza:

20.02-B.azdmeg ezen most jót nevettemxD

Igen ,bocsi akkor legyek leszbikus:)XD Ha neked így jó:D:D:D Véletlenül nem K-val kezdődik a neved "ideges válaszoló"?:XD Hasonlít a modorod a nővéreméhez:):D ...

(viszont azzal egyetértek, hogy a testbeszédből sok mindent meglehet tudni...)

2010. szept. 3. 20:08
 26/68 anonim ***** válasza:
20:08 Ha a nővérednek heréje van, akkor igen.
2010. szept. 3. 20:09
 27/68 anonim ***** válasza:

Ja, hogy a herédről ...csak átfutottam a szememmel a "Mérges" válaszodat:D, nem láttam rendesen,hogy fiúról van szó xD Sorry

Ok hát akkor kicsit hasonlít a modorod a nővéreméhez, csak pasiba. Így jó lesz?:D

2010. szept. 3. 20:11
 28/68 anonim ***** válasza:
akkorajók vagytok:"D
2010. szept. 3. 20:11
 29/68 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem találkoznék a nővéreddel, mivel én csak néha vagyok ilyen, de hát ti csajok nem tudjátok mi kell nektek, legyen kedves a pasi, de ha kedves akkor túl nyálas, és neked férfi kell, ajj basszus akkor keressünk egy férfit aki erős és bátor, BUMM, ja hogy az meg bunkó, ó a csudába, menjünk vissza a nyálashoz az jobb volt. Kész agyrém. :)
2010. szept. 3. 20:13
 30/68 anonim ***** válasza:
20:08 te meg tökre olyan vagy mint o. társam Petra :D xD mindenki hasonlít vkire:P am én vok a "nem k-val kezdődik a neved?" kérdező xD
2010. szept. 3. 20:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!