Ha a szem a lélek tükre, ebből mit "olvastok ki"? (képlent)
19:49-nek:
Tudtaaaam, hogy a balherét fogod mondani példának.:D
Arckifejezésekből, kézmozdulatokból, gesztikulációból, testbeszédből meg lehet állapítani, hogy hazudik e valaki, vagy hogy igazat mond, de egy félresikerült homályos sz@r képből, ahol igazából arra gondol, hogy legyen jó a kép, nem a valódi érzéseit mutatja NEM.
Ja, hogy te is azt mondod, hogy nem biztos, hogy igaz és szórakozni akarsz? Jujj oké, akkor feltételezem, hogy leszbi vagy mert olyan jó móka, csak nehogy aztán megsértődj, hiszen csak mind jól szórakozunk. :)
az "ideges" válaszoló voltam (aki egyébként cseppet sem ideges, bár lehet az írásból úgy tűnik)
20.02-B.azdmeg ezen most jót nevettemxD
Igen ,bocsi akkor legyek leszbikus:)XD Ha neked így jó:D:D:D Véletlenül nem K-val kezdődik a neved "ideges válaszoló"?:XD Hasonlít a modorod a nővéreméhez:):D ...
(viszont azzal egyetértek, hogy a testbeszédből sok mindent meglehet tudni...)
Ja, hogy a herédről ...csak átfutottam a szememmel a "Mérges" válaszodat:D, nem láttam rendesen,hogy fiúról van szó xD Sorry
Ok hát akkor kicsit hasonlít a modorod a nővéreméhez, csak pasiba. Így jó lesz?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!