Ha a szem a lélek tükre, ebből mit "olvastok ki"? (képlent)
Szóval akkor te most valamiféle macsó vagy?:D Vagy mi..vagy rád jön egy "macsó-állapot"..?:D:D Hát,hogy válaszoljak is, én nem szeretem ha egy fiú túl nyálas. Inkább akkor a kettő közti állapot. Vannak olyanok is. Bár szerintem az sem ciki, ha egy fiú sír-hiszen ők is érző lények:D...A rossz fiú meg nekem egyáltalán nem jön be.Inkább riasztxD Akivel megvan a közös hullámhossz-na annál már azt mondom van esély:D
Ja és még annyi, hogy hidd el nővéremmel 3 napig sem lehetne együtt laknixD
macsó-effektus
ez most jutott eszembe:D:D
miért vagyok olyan, mint az egyik oszt.társad??:):):D
Első 20:18-as, te most akkora rizsát nyomtál le, kb 2milliárd férfiből kizártál 1milliárd 999millió 999ezer 990-et, sok sikert a párkereséshez. De most komolyan ne legyen nyálas de sírhat előtted? Ez olyan mintha nem akarom lefejezni, de nyugodtan trancsírozzátok szét a fejét egy golfütővel. És nem, nincs macsó effektusom.
Második 20:18-as, majd akkor mond, hogy szereted a bunkó fiúkat, ha a esküvőnkre részegen állítok be és rácsapok a seggedre.
Meg amúgy szerintem inkább a nőket kéne ismerni. Mert bizony nem minden nő vágyik a nagy romantikusságra.
Persze fontosak az érzelmek hozzá. De nem kell nagyon érzelgősre csinálni. A csillagnézés az még nálam bejön, mert szeretem a csillagokat. De a verseket nem szeretem. Kivéve Ady-t, meg Petőfit. Na ők tényleg nagy költők voltak:). József Attilát nem hagyom ki! Ők a kedvenceim..
Na de..visszatérve. Egy férfi úgy is tud férfi lenni, hogy közbe nem játsza a macsót...
Áh nem érted. :D Nem előttem sírt. Aggódott valaki miatt, akinek volt egy balesete(egyik ismerősének).
DE nem érted. Nem az kell,hogy a srác lehozza nekem a csillagos eget is nem ez kell. Csak az hogy szeressen valaki. De ahhoz nem kell úgy viselkednie,mint ha én lennék egy hercegnő mert nem vagyok az.
Na jó felesleges ezen vitatkoznunkxD:D
Gondolom sokat csalódtál?Vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!