Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha a szem a lélek tükre,...

Ha a szem a lélek tükre, ebből mit "olvastok ki"? (képlent)

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 3. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Az egész fejemről meg inkább nem töltenék fel képet, mert nem akarom, hogy valaki felismerjen :D Így se esélytelen, de ... még mindig kevesebb az esélye.
2010. szept. 3. 19:44
 12/68 anonim ***** válasza:

19.39-esvagyok.

VAlóban mindent eltaláltam??

És nem hiszem, legalábbis szerintem nem ismerjük egymást.:D

A nevem B...betűvel kezdődik..:D annyit elmondok

2010. szept. 3. 19:47
 13/68 anonim ***** válasza:

19:39.

Sajnálom, véletlenül sem akarok beléd kötni :S Csak mondom, hogy a horoszkópokat is ilyen módon gyártják. Olyan dolgokat soroltál fel, amik szinte mindenkire igazak...

2010. szept. 3. 19:47
 14/68 A kérdező kommentje:

És fiú, vagy lány ?:D

Amúgy tényleg mindent ... :O

2010. szept. 3. 19:48
 15/68 anonim ***** válasza:
ÉDES JÓ ISTENEM EZ NEM IGAZ. Az amit leírt 19:39 az KÖZHELY azaz minden emberre igaz részben, szóval ha felraknék ide 1 képet a bal herémről és kiolvasnátok belőle, hogy "rendes, gonosz, de néha aranyos, kedves, lusta" ebből egy csomó igaz lenne, ez olyan mintha egy kopasznak azt mondod, hogy van hajad, és utána meg azt, hogy nincs hajad, aztán a kopasz meg "úúú ez tényleg igaz rám, HÚHÚ de k*rva boldog vagyok JEEE". Gondolkodjatok már 1 kicsit.
2010. szept. 3. 19:49
 16/68 anonim ***** válasza:
jaH AM KÉRDEZŐ (NEM 19:39 VOK) nem vagy véletlenül alacsony és a keresztneved nem k-val kezdődik?
2010. szept. 3. 19:50
 17/68 anonim ***** válasza:

Szerintem lány vagy.Lányos vonásaid vannak.

Egyékbént meg igen természetesen tisztában vagyok azokkal, amiket felsoroltam,hogy bárkire igazak lehetnek.

De KÖNYÖRGÖM, most mi a francért kell ennyire kiakadni egy kérdésen?! VÁlaszoltam rá? Most már ezért is lekell hurrogni-.- Na jó nem is idegesítem magam ilyeneken.

2010. szept. 3. 19:51
 18/68 A kérdező kommentje:

Alacsony vagyok kicsit, de nem K-val kezdődik a keresztnevem. :D

Amúgy úgyértettem, hogy Te fiú vagy e, vagy lány. :D

És énse értem, mit kell így kiakadni, és mindenkit fikázni.Szerintem ha írsz választ, akkor a kérdésre, ne másra.

2010. szept. 3. 19:54
 19/68 anonim ***** válasza:
jah M CSAK AZÉRT KÉRDEZTEM MERT A SZEMED ALAPJÁN HASONLÍTsz 3 lányra is akik alacsonyak és k-val kezdődik a nevük :P
2010. szept. 3. 19:56
 20/68 anonim ***** válasza:

19.39-es vagyok

Én lány vagyok. :)

Nem értem az embereket, annyira komolyak. Van egy normális kérdés, válaszolok rá és már egyből le kell fikázni, hogy Úristen...meg..:D Ahelyett, hogy inkább egy picit is szórakoznánk valamennyire. Nem kéne mindent túl komolyan venni.

2010. szept. 3. 19:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.