Ha a szem a lélek tükre, ebből mit "olvastok ki"? (képlent)
19.39-esvagyok.
VAlóban mindent eltaláltam??
És nem hiszem, legalábbis szerintem nem ismerjük egymást.:D
A nevem B...betűvel kezdődik..:D annyit elmondok
19:39.
Sajnálom, véletlenül sem akarok beléd kötni :S Csak mondom, hogy a horoszkópokat is ilyen módon gyártják. Olyan dolgokat soroltál fel, amik szinte mindenkire igazak...
És fiú, vagy lány ?:D
Amúgy tényleg mindent ... :O
Szerintem lány vagy.Lányos vonásaid vannak.
Egyékbént meg igen természetesen tisztában vagyok azokkal, amiket felsoroltam,hogy bárkire igazak lehetnek.
De KÖNYÖRGÖM, most mi a francért kell ennyire kiakadni egy kérdésen?! VÁlaszoltam rá? Most már ezért is lekell hurrogni-.- Na jó nem is idegesítem magam ilyeneken.
Alacsony vagyok kicsit, de nem K-val kezdődik a keresztnevem. :D
Amúgy úgyértettem, hogy Te fiú vagy e, vagy lány. :D
És énse értem, mit kell így kiakadni, és mindenkit fikázni.Szerintem ha írsz választ, akkor a kérdésre, ne másra.
19.39-es vagyok
Én lány vagyok. :)
Nem értem az embereket, annyira komolyak. Van egy normális kérdés, válaszolok rá és már egyből le kell fikázni, hogy Úristen...meg..:D Ahelyett, hogy inkább egy picit is szórakoznánk valamennyire. Nem kéne mindent túl komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!