Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki lehet alakítani a "lesz*rom...

Ki lehet alakítani a "lesz*rom" gondolkodásmódot?

Figyelt kérdés

Most elsősorban azokhoz szólnék, akik mindent de mindent túlgondolnak. Illetve túlgondoltak, mert az idők folyamán sikerült ki alakítaniuk egy olyan gondolkodást ahol elegük lett és úgy döntöttek hogy többet nem rágódnak semmin. Se a múlton se a jövőn, és egyszerűen csak élik az életüket a jelenben.

Ha esetleg van ilyen személy itt és most ezt olvassa, elmondaná nekem hogy tett erre szert?

Köszi (:

2021. szept. 2. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A múlton kár rágódni, tenni úgysem tudsz ellene, el kell fogadnod. A jövőt meg hiába tervezed, ha nem úgy alakul, cseszheted. Tervek, gondolatok nélkül élni nem lehet, de túlgondolni sem szabad semmit.
2021. szept. 3. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az offert, de saját magamat az őrületbe kergeto overthinker vagyok, ezért érdekelnének engem is a válaszok.

Egyszer láttam egy youtube videót, amiben volt egy ember, valami Alex, akinek 30 pár évesen egy húsevő baktérium lezabálta a fél testét , végtagjait és száját. Azt amúgy, mikor láttam elborzasztott es hirtelen azt éreztem, b@szki , nincs is semmi bajom. nagy szerencsére nincs de nem érzem magam jól ezzel a gondolkodás móddal és jó lenne változni, de úgy érzem nem tudok, pedog kis dolgokon tényleg nem kéne stresszelni annyira.

2021. szept. 4. 12:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bízom benne, hogy mihamarabb sikerül ezt kialakítani.
2021. nov. 15. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!