Miért olyan ritka Magyarországon az alábbi férfi testalkat? (kép lent) Illetve, betegesnek számít az erre vonatkozó kirekesztő gondolkodásmódom?
Könnyen lehet, hogy téves a meglátásom, de én alig találkozom hasonló férfiakkal, pedig nekem ez az erős, masszív testalkat a gyengém.
A gond az, hogy ebből kifolyólag, ha nem így néz ki egy férfi, akkor a legkevésbé sem képes megmozgatni a fantáziámat, illetve csakis akkor, ha az érdeklődési körünk, világlátásunk legalább 70-80%-ban egyezik (ez ugyancsak ritka, holott nem kifejezetten "nőcis" témákban vagyok érdekelt).
Mennyire számítok pszichésen problémás esetnek, ha nem így néz ki valaki és/vagy belsőleg nem vagyunk egy hullámhosszon, akkor teljesen (és ez szó szerint értendő) hidegen hagy a másik nem? Érdemes lenne emiatt szakembert felkeresnem?
Képek:
[link] (Itt a középsőt kell nézni, és igen, tudom, hogy Photoshoppolva van.)
Teljesen komoly, miért lenne vicc?
Mellesleg pedig az általam linkelt példák pont hogy nem épp mezei "elhízott" emberek, hanem zömökek, mackósak. Van különbség, nem is kicsi.
Keress egy amcsi motorost. :D
Hát,ilyen úgy nincs,csak ritka. Vagy sörhasú van,vagy agyongyúrt roma 35-40 éves,nulla zsírral,nem ilyen mackós.
Ha én egy bögyös nő lennék,magam mellé ilyet képzelnék el. :D
Az első nem figyelte meg eléggé a képeket.
Edzett férfiak nagyobb kiadásban.
Hat nem is tudom ... de ezek nagyon ronda “férfi példányok “
Nem Macis test ezek dagadtak nagy mellel
Vokony nők akiknek nincs melluk kérik vissza a melluket
Nem tudom, ők még az én szótáramban nem "dagadtak". Az nálam inkább a löttyedt, szétfolyós kategória, amiket pedig én linkeltem nem épp olyanok.
A szépség fogalma relatív. :) Szigorúan CSAK a külsőt nézve, én ezt a testalkatot találom a legvonzóbbnak, legférfiasabbnak.
Persze ez csupán az én véleményem, a legtöbb nőtársamnál a szálkás, atletikus, illetve a normál, esetleg vékonyabb testalkat a nyerő.
Lehet furán vagyok bekötve, de ő például (pusztán kép alapján, személyiségre talán érdekesebb) kicsit sem mozgat meg:
Most komolyan, mégis tudnék vele kezdeni az ágyban, azon kívül, hogy számolgatom a kockákat a hasán? :D Uncsi!(És igen, engem vonz, ha alkalomadtán én irányíthatok.)
Nem furcsa, hogy ezt a testalkatot találod vonzónak. A széles váll és széles csípő általában vastag, erős csontozatra utal, ami elengedhetetlen az erőhöz. A második képen lévő férfi pedig több, mint valószínű, hogy erőemelő vagy erősember.
Ha az egészségtelen elhízottság vonz, igen, az valószínűleg problémás. Ez utóbbiakat nevezik általában "macisnak", holott azok a férfiak sokkal inkább "disznósak", mint "medvések".
A következők ellenben nevezhetők "medvésnek":
(Néhányan elég hülyén néznek ki, nyilvánvalóan itt csak a testalkatról van szó).
Ha utóbbiakra gondoltál, abban semmi furcsa nincsen. A nők szeretik az erős férfiakat? Ki gondolta volna. :)
Sokkal több olyan nő van, aki ezt a fajta testfelépítést szereti, mint azt sokan gondolják. Az nyilván senkinek sem újdonság, hogy a legtöbb nő nem tudja, mit akar, amíg meg nem kapja.
A probléma ezekkel az emberekkel általában -- mármint azzal a típussal, amit a képek ábrázolnak --, hogy egyszerűek mint a faék.
"He who is only an athelete is too crude, too vulgar, too savage. He who is only a scholar is too soft, too effeminate. The ideal citizen is the scholar athelete, a man of thought and a man of action."
Minimális átfedés van a sportos és az intelligens csoport között, és ők általában már megtalálták nőkben ugyanennek a csoportnak a tagjait.
A kérdés nem az, hogy "hol vannak az igazi férfiak (vagy nők)", hanem hogy "megérdemlem-e azt a férfit (vagy nőt), akire vágyok".
Mihelyt erre a válasz az, hogy igen, általában meg is fogod találni.
Semmi baj nincs azzal hogy van egy adott tipus, ami neked bejön, és azzal se ,ha annak a tipusnak az ellentéte nem mozgat meg :D
Nekem pl. kifejezetten a fiús lányok jönnek be, és egy "lányos lány" nem tud úgy igazán vonzani sexuálisan
A szépség relatív, és mindenkinek más jön be.
Ne stresszelj azon mi normális és mi nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!