Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 25 évesen lehet átformálni a...

25 évesen lehet átformálni a gondolkodásmódot? Vagy számomra már nincs új irány?

Figyelt kérdés

25/F vagyok.

Mindeddig azt hittem, hogy a külsőm/egzisztenciám nincs meg a társkereséshez. Nemrégiben azonban (érdekes, mióta megjött a tavasz) teljesen másképp néznek rám a nők, és rájöttem hogy megvan itt a külső, és a kisugárzás is, csak a fejemben vannak falak.

Képtelen vagyok elhinni, hogy vonzó lehetek, továbbá a sok visszautasítás, illetve bennem lévő előítélet, hogy "áhh úgyis van bikája, minek erőlködjek az ismerkedéssel"

Keveset mosolygok, komoly vagyok.

Sokat foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, már számtalanszor elképzeltem hogy is tenném meg.

Tudom, érzem hogy fejemben vannak gondok, de bármit teszek, bárhogy irányítom az életem, mindig csak napokig-talán 1 hétig tudok változni, utána újra visszaesek.

Csak nézem a körülöttem lévőket, hogy átlag, vagy épp átlag alatti külsővel, de hatalmas szívvel, és milyen boldogok, hogy élvezik az életet. És én erre képtelen vagyok. A folyamatos "nem vagyok elég jó, kinek kellenék, aki megtetszik, úgyis van bakja, labdába sem rúghatok ennél vagy annál a nőnél stb" gondolatok cikáznak mindig bennem.

Ideje lenne pszichologushoz fordulnom?

2017. márc. 28. 07:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit szeretnél. Ha te magad is azt akarod, hogy változzon a gondolkodásmódod, akkor nyugodtan keress egy megfelelő szakembert, tud segíteni, szinte biztos vagyok benne. De ha tőle várod a csodát úgy, hogy semmit nem teszel te magad a változásért, akkor csalódni fogsz.
2017. márc. 28. 07:36
 2/9 A kérdező kommentje:

de teszek!

az a baj, hogy nem hiszek a gyógyszer nélküli orvoslásban. Tehát nem hiszem el hogy pár beszélgetés megváltoztatna.

Valamint szégyenlem hogy itt tartok, és erőltetem, hogy igenis meg tudom egyedül oldani, nincs szükségem segítségre.

2017. márc. 28. 07:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor hagyd, felesleges lenne pazarolni mindkettőtök idejét, neked ráadásba még a pénzedet is. Hiába adná a tudása legjavát, ha te legbelül nem hiszed el, hogy működhet.

Voltam hasonló helyzetben, írj PM-t ha szeretnél.

2017. márc. 28. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Az átformálást kezdd azzal, hogy nem azokkal a lányokkal foglalkozol, akiknek "bikája, bakja van", vagy azt keresik,

hanem akik testi-lelki-szellemi társat keresnek.

Sokan vannak.

Aki tetszik, annak udvarolj. Sok évezrede ez egy működő dolog.

Ez pontosan az előítéletek felszámolásáról szól- nincs erre gyógyszer. Próbáld meg letisztítani a tudatod, és úgy ránézni a dolgokra, rácsodálkozni, ahogy egy kisgyerek: Milyen? mi az? nem pedig előítélek 'cikázásával' terhelt tudattal, mikor is nem látod milyen a valóságban ami előtted van.

Menj, tisztítsd a tudatod, gyógyszer csak tovább szennyezné és még függővé is tenne.

[link]

2017. márc. 28. 08:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, rosszul látom, de a nők nem szukák, tyúkok, kocák és tehenek. Tehát valószínűleg nem bak, bika, vagy kakas a párjuk.
2017. márc. 28. 15:47
 6/9 anonim ***** válasza:
át lehet. ott kell kezdeni, hogy elkezdesz hinni magadban, hogy "igen, ez lehetséges számomra is"
2017. márc. 28. 20:45
 7/9 anonim válasza:

Nagyrészt én is ilyen vagyok, kivéve az öngyilkosos részt.

Am véletlenül nem decemberi vagy januári vagy ? Tudom nem segìtettem semmit csak gondoltam megosztom.

25/F

2017. márc. 29. 13:10
 8/9 A kérdező kommentje:
januárban születtem.
2017. márc. 29. 14:53
 9/9 anonim válasza:

Szerintem ezt nézd meg, nemtudom segít vagy sem ,de el lehet rajt gondolkodni.

https://www.youtube.com/watch?v=de8feZAedLI

2017. márc. 29. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!