Mi az a dolog amit szívből gyűlöltök?
Figyelt kérdés
Én pl. utálom a feliratos filmeket, a szcientológiát, fúj mikor tiltják már be? Utálom a májat, a rasszistákat, a gyilkosokat, a tolvaj cigányokat.
És ti?
2010. aug. 29. 20:31
31/36 A kérdező kommentje:
Igen, de ki nem utálja a cigány tolvajokat?
2010. aug. 30. 22:27
33/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. aug. 30. 23:26
34/36 anonim válasza:
Én utálom azokat akik ismeretleneknek csak úgy beszólnak az utcán, akik kibeszélik a barátaikat és a rasszistákat. Továbbá utálom a buta kérdéseket amikre a válasz nyilvánvaló, és mégis választ várnak..:D Meg nem szeretem a halat és a májat. És utálom a rossz szinkronhangot.
35/36 A kérdező kommentje:
Hát igen, én se bírom Maxta Zolee hangját, meg Nagy Feróét-
2010. aug. 31. 21:50
36/36 anonim válasza:
én utálom azokat a mókusokat (cigányok) akik verik magokat az utcán meg ilyen helyen, meg a nagypofájú f aszfejeket és a spenótot meg a karalábét ja és azt hogyha valaki olyan hülye hogy már nem tudok rá mit mondani (van egy pár ilyen osztálytársam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!