Van valaki, akit nagyon utálsz, szívből gyűlölsz? írd le ide, hogy mit csinálnál vele, a pofontól mehet a kibelezésig!
nem muszáj leírni ki az,elég annyi mit tennél vele.afféle "brutál kibeszélő show" :-)
de nem kell leírni ki az!
Húú ha én ide most mindenkinek leírnám a nevét akiket utálok és gyűlölök,aor jó pár oldal rámenne...
Amúgy én sem pofont sem kibelezést nem szánnék nekik,csak pusztán ugyan úgy szenvedjenek az életben ahogy miattuk én szenvedtem.(nem fizikálisan hanem idegileg értem)
A, lelőném, olyan 500méterről, csak úgy
B, felöltöznék ártatlan kislány ruhába, amire úgy bukik, kikötözném az ágyhoz, hadd örüljön a kéjenc feje, aztán megfojtanám.
Furcsa, de olyanokat gyűlölök, akikkel még nem is találkoztam személyesen.
Az egyik győzike (direkt kisbetűvel) Nagyképű, ostoba, gerinctelen! 20millás APEH tartozása van, de b.szik fizetni és behajthatatlan, mert mindene más nevén van.
Egy ilyen mocsok éli világát, műsort vezet, miközben más nyomorog.
A másik, kiszel tünde. Azt hiszem az ő eddigi "munkásságát" felesleges ecsetelnem.
győzikét szívesen pofán vágnám, kiszel tünde fejére pedig ráöntenék valami undormány dolgot.
első-igen,én az ilyeneknek találnék ki "jó dolgokat"!
főleg ha kiraknak valamit a netre rólam,aminem is igaz...na akkor igen fellógattam volna az illetőt...
A: Elvennék tőle mindent és kiraknám az utcára, mert nagyképű, azt hiszi, hogy hú de tökéletes.
B: Levágnám kopaszra, mert olyan nyálas hülye r***c, hogy az nem igaz.
C, D, E: Elküldeném napi 8 óra kemény fizikai munkára, mert ők azt hajtogatják, hogy nem kell tanulni, meg, hogy ők mennyire utálnak tanulni (a jegyükön meg is látszik, de ez most lényegtelen).
Jelenleg háát.
a)-Megölném szivbaj nélkül,csak ugy leszurnám
b)-Megboritanám,fellökném hogy végre vegye észre nem mindig van igaza és már dühit
c)Jo indulatbol elásnám élve egy koporsoban.mint a kill-billben.
d)hm--talán nincs is.
na meg a celebek.Segélyt kapott öcsém holott milliomos.
én meg egy albérletre nem tudok tolni.
Jól felpofoznám 10szer sorban.
Aztán felhívnám a hivatalos szervet akinél belehet jelenteni az iskolakerülést és ezért megbírságolnák öket és akár börtönbe is kerülne valakije.
Aztán felhívnám és beleröhögnék a telefonba, hogy Boldog karácsonyt nyomorék! :)
A felhívást megfogom tenni, csak még nem tudtam meg hol kell bejelenteni az ilyesmit...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!