Van valaki, akit nagyon utálsz, szívből gyűlölsz? írd le ide, hogy mit csinálnál vele, a pofontól mehet a kibelezésig!
nem muszáj leírni ki az,elég annyi mit tennél vele.afféle "brutál kibeszélő show" :-)
de nem kell leírni ki az!
A) Először is, az állát alulról felfelé ütöm, vagy elájul vagy hátraesik, majd mikor éppen esne hátrafele, hatalmas erővel gyomorszájon rúgnám, akkor előrehajol a hasához, ráverek ekkor a fejére ököllel egy bazinagyot, ilyenkor már elájult 100%-osan, aztán kifordítom a kezét és a könyökömmel eltöröm neki.
B) Azt akit a legjobban szeret, elrabolom, és amikor kétségbe van esve megfenyegetem hogy adja oda a millióit, különben lepuffantom az elraboltat. Odaadja, és mindkettőjüket kinyírom.
C) Egyszerűen amikor alszik, belopózok a házába, bebújok az ágya alá, és késsel elkezdem szurkálni de csak kicsit, hogy felkeljen és be legyen szarva, és mikor körbenéz, a késemmel mögékerülök, elkezdem fojtogatni és ezt mondom: "Álmodj szépeket!" és megölöm.
Nagyjából így...
Uccsó előtti vagyok!
Még ezt is hozzáírom:
Megetetném vele a saját agyát.
A,egy ribanc és ezt csinálnám vele 10 hatalmas pofont adnék neki egy kád vízbe kitátanám a büdös pofáját és bele az összes vizet egy szeget a fejébe kalapálnék az orrcsontját eltörném szal felmegy az agyáig és meghal meg a térdét lecibálnám és felakasztanám.És jóéjszakát mondanék neki:-)
De csak most,míg ünnepek vannak:D
A eset: legalább annyi szenvedése legyen mint amit nekem okozott, vagy ha vki rosszat kíván nekem az történjen meg vele.
B eset, egy szebb világban: szép lassan részletekben feldarabolnám, a darabolások közt több órás szünetet hagyva h élvezhesse a kínokat.
C eset: beszorítanám egy kéménybe v barlangi szűk járatba ahol kezét se tudja mozdítani és nem tud kijönni, ott döglene meg az idegtől v a megfulladástól
D eset: magas meredek sziklára tenném ki ahol ha csak megmozdul elkezd alatta omladozni
E eset: a pofáját belenyomnám egy tál injekcióstűbe amiket előtte aidses rothadó húsba forgattam
F eset: mély gödörbe tenném ami tele van üvegcserepekkel/injekciós tűkkel
G eset: karóba húznám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!