Mi az a dolog amit szívből gyűlöltök?
Én pl. utálom a feliratos filmeket, a szcientológiát, fúj mikor tiltják már be? Utálom a májat, a rasszistákat, a gyilkosokat, a tolvaj cigányokat.
És ti?
tegnap 22:48 regényes.
Nagyon írritál, hogy képtelen voltál akár 1 szót is helyes leírni. Tudom mert idegrohamot kaptál.. De lesz.arom! Amúgy az-az még a cigányok utáljanak ki minket az országból. Nagyon jó megfontolás.
Én már kerültem közeli kapcsolatba cigánybandával, engem már fojtogatott cigány, akart már megerőszakolni cigány, akartak már megkéselni cigányok, minden nap beszólnak a cigányok. Nos ezért utálom a cigányokat. Igénytelenek, és kurv.anagy egocentrikus képességük van a semmire, mert bűzlenek mint 1 szemétdomb és olyan ocsmányul néznek ki mint a két hetes vizi hullák.
Elveszik a pénzem, a fizetésem nagy része adóra megy el, amit a nyugdíjas cigánynak és a 9 gyerekének a 25 gyerektartási segélyére, és még megannyi gyorssegélyre költenek. Igen ez Magyarország és ide jön a sok fattya. Pont ma hallottam egy kislányt arról beszélni, hogy a fél családja most jött HAZA franciából. Körülbelül 15 nevet felsorolt. HAZA kérem ezaz még 15 ember megélhetését fizetem ki ÉN,MI.
A zsidókról meg még annyit, hogy utána néztél hogy bántak a nőkkel?? Enyhe túlzás amit azok csináltak/nak. Most a nőgyűlölet minden szinonímáját rájuk aggaszthatnánk, de persze a vallásban meg régen ezt nem így nevezték.
Meg ők a kiválasztott nép, igaz rögtön megszegték ígéretüket és szabályaikat, és még utána nekik állt feljebb.. Na az ilyen mennyen melegebb éghajlatra.
Ja meg kérdező: "Utálom a rasszistákat meg a tolvaj cigányokat.." Hmm hogyis van ez? Ha nem cigány de tolvaj akkor a kebleden ringatnád?? Másban a szálkát, de magadban a gerendát se..
Heh, erről eszembe jutott valami.
"Két dolgot utálok a legjobban. A rasszizmust és a cigányokat." :D
Ezt tényleg mondta valaki egyszer a tv-ben, de már nem emlékszem ki...
Én a bűnőzőket utálom.
Nem a cigányokat.
Akkár azt is kiírhatnám, hogy utálom a pedofil magyarokat, a csaló feketéket, és a narkós hippiket.
Én nem az emberek hovatartozását gyűlölöm, hanem a bűnözőket. És a cigányokat sem utálom, csak azokat akik lopnak, rabolnak, gyilkolnak.
Ettől még nem vagyok rasszista.
Utálom: máj, napsütés.
Félek: cigányok, részegek, ZSIDÓK (<- nagyon), skinhead, gyilkosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!