Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az a dolog amit szívből...

Mi az a dolog amit szívből gyűlöltök?

Figyelt kérdés

Én pl. utálom a feliratos filmeket, a szcientológiát, fúj mikor tiltják már be? Utálom a májat, a rasszistákat, a gyilkosokat, a tolvaj cigányokat.

És ti?

2010. aug. 29. 20:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

- Magyarországot

- Cigányokat

- Az oktatási rendszert

- A visszahúzódókat bántalmazó mocsok alfahímeket > nem részletezem mit érdemelnének hátha sok a 18 alatti olvasó...

- csak azokat a b uzikat akiknek muszáj kitűnni valahogy és feltűnési viszketettségben szenvednek, nem tudnak úgy élni ahogy egy emberhez méltó lenne

- azokat a "férfiakat" akik heteronak születtek mégis melegnek akarnak kinézni azzá akarnak válni

- azt az elvet, hogy mindenki szerint az a rend hogy érettségizz le, menj főiskolára és majd így tudsz csak megélni az életben különben éhen halsz, ami egyáltalán nem igaz (lenézik sajnos azokat, akik ki akarnak törni (pl. modellkedés) és nem a szokványos hülye középiskola > egyetem majd hosszas évek után valami normális munka addig dobozcipelés

Kb. ennyi jutott eszembe

2010. aug. 29. 22:14
 12/36 anonim ***** válasza:

Mindegyiket elolvastam és mindenhova azvan írvacigányok.

Basszus most miértkell őket ennyire b@szatni?,hmm..???Pár kis nyomi roma miatt lenézitek az összeset miközben semmi értelme nem ugyanolyan emberekmintti?Mi bennünk is magyaroközth jobbankifejezzem vannak ocsmány emberek.

Acigány egy rájukakasztott kisnév mivolna hamindket tagadnának ki minket bántanának mostebben mi a jó? vannak igen köcsögök igénytelenek devannak rendesek ésarendesekböltöbbvan demi vagyis ti mertén nem lenézitek öketennek mi értelme? istenemaz égből...csupaszégyenekvagytok.

Voltegyszeregyolyan h haverokkal mentünk egy hétre a balatonra és ott voltegycigánybandafétünk meg minden megkérdeztük h merrevan amitkeresünk szépenrendesen megmondták mikor mentünk akkor egy "magyar" banda ott vol tudjátok h belénk kötöttek? elvették haverom cigijét.Jahvájunkcsak ez nem baj mert nem cigány tette.

2010. aug. 29. 22:48
 13/36 anonim ***** válasza:
RÁNTOTT GOMBAAAAA
2010. aug. 29. 22:53
 14/36 anonim ***** válasza:
Bocsássatok meg az előbbi kirobbanásomért, nem tudom mi van ma velem... :)
2010. aug. 29. 22:59
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:48

Engem eddig csak cigány akart kirabolni, megverni késsel fenyegetni bandában kergetni stb.

voltam pár iskolában, mindig 1 db cigány osztálytársam volt mindegyik osztályomban (általánostól kezdve középsuliig és igy tovább), de a 4 suli alatt pont mind az 4 egy mocsokláda volt.

Az összes cigányt akit ismerek bármilyen kapcsolat révén azoknak 99%-a egy roh.adék volt.

Magyar még nem akart sem kifosztani sem megverni max nézeteltérésünk volt...

Nem fogok itt álomvilágba élni, a cigány az nekem cigány (így nevezem hisz az a nevük), aki normális áldásom rá, de aki az a tipikus kötekedős rajf@sz azt le kéne lőni...

2010. aug. 29. 23:30
 16/36 A kérdező kommentje:
Nekem van egy roma osztálytársam, és tök jó fej.
2010. aug. 29. 23:53
 17/36 anonim ***** válasza:

De akkor is miért nem a jót keresitek bennük hmm..? miértcsak arosszat??nem értem

(regényesvok)

2010. aug. 29. 23:58
 18/36 anonim válasza:

tisztázzuk a dolgokat. cigány vagyok a nevem viszont még mindig Anita. és a zsidókat miért kell bántani??? azért mert mi keresztények vagyunk?? hát bocsi de ez szánalmas...

ja és egyébként utálom a k.k.-kat az f.k.-kat és minden ilyesmit... pár magyart, pár cigányt, pár parasztot.

de persze a büdös k.k.-t mindennél jobban gyűlölöm...

2010. aug. 30. 10:26
 19/36 anonim ***** válasza:
Madonna, Cher, Dzsásztin Bíbör, cigányok, ingyenélők, na és persze magamat!! :D
2010. aug. 30. 10:42
 20/36 A kérdező kommentje:
Az tényeg szánalmas, ha valaki utálja a zsidókat.
2010. aug. 30. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!