Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetk, hogy nézzek ki?...

Szerintetk, hogy nézzek ki? Nincs valami nagy önbizalmam! 15/L

Figyelt kérdés

Képek rólam:

[link]

[link]

[link]

[link]

15 éves lány vgayok és mit gondoltok rólam??Elég kevés önbizalmam van..de azért szerintem olyan csúnya se vagyok..nem tudom..szerintetek??

2010. aug. 28. 14:43
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Ahoz képest, hogy nincs önbizalmad lazán kiraktad magad ide, szerintem ezt az önbizalmas dolgot gondold át és akkor nem lesz gond.
2010. aug. 31. 02:27
 32/42 M@x ***** válasza:

hát..szerintem vágass magadnak frufru-t olyat ami teljesen elfedi a homlokos és valami formát mondjuk tépettet.

am a 4. kép tényleg nagyon jó.és ez nagyon fontos SOHA NE MONDD MAGADRA,HOGY CSÚNYA VAGY MERT AZ IGAZI SZÉPSÉG BELÜLRŐL JÖN!am tudom mit érzel én is gondoltam már magamról h nagyon csúnya vagyok és amikor belenéztem a tükörbe tényleg annak láttam magam.aztán mikor leszálltam erről a témáról a tükörben egy szép lányt láttam. : )

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:40

Hasfelmetsző Jack kedvenc mondása is ez volt: Az igazi szépség belülről fakad/jön!!!!

2010. aug. 31. 07:46
 33/42 anonim ***** válasza:
nem vagy csúnya,sööött. csak kébe valami uj merész frizura, és huzd ki magad mert a beejett váll is arra utal, hogy nincs önbizalmad, és nem kell sminkelni, sztem a természetes szépség szebb sokkal.
2010. aug. 31. 14:02
 34/42 anonim ***** válasza:
nekem a magassarkú is segitett, uccsó vagyok
2010. aug. 31. 14:07
 35/42 anonim ***** válasza:
Az első és az utolsó kép tök jó. Fodrász, kozmetikus. Ennyi.
2010. aug. 31. 14:29
 36/42 anonim ***** válasza:
M@x-nak köszi h bemásolta a tanácsom :D
2010. aug. 31. 16:28
 37/42 M@x ***** válasza:
Nagyon szívesen!
2010. aug. 31. 19:13
 38/42 anonim ***** válasza:

Ha én ilyen szép lennék tuti teljesen gátlástalan lennék. Nemtom, mit parázol. Természetes és szép vagy. Én a közeledbe sem érek, és mégis nagy az önbizalmam és nagyban teszek más véleményére!:P

Ha pedig TUDOD magadról, hogy szép vagy és úgy tökéletes, ahogy vagy (mert te is egy csoda vagy, mint minden ember) akkor az emberek is ezt fogják látni:)

Am mellesleg, ja, ugyanazok az észrevételek, mint a többieknél:)

Szép vagy!!ÉS MAGABIZTOS!!!!;D

2010. aug. 31. 19:54
 39/42 anonim ***** válasza:

az utolsó kép nagyon tetszik :)

szerintem sminkeldd magad többet és menyj el 1 fodrászhoz:)úgy már biztosan jobban fogod magad érezni(a fodrásztól kérdezzd meg,h mi lenne előnyös neked)

egyébkéntén is így vagyok magammal...

14/L

2010. aug. 31. 21:11
 40/42 anonim ***** válasza:
21:11-es vagyok 13/L nem 14 :)
2010. aug. 31. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!