Szerintetk, hogy nézzek ki? Nincs valami nagy önbizalmam! 15/L
Képek rólam:
15 éves lány vgayok és mit gondoltok rólam??Elég kevés önbizalmam van..de azért szerintem olyan csúnya se vagyok..nem tudom..szerintetek??
hát..szerintem vágass magadnak frufru-t olyat ami teljesen elfedi a homlokos és valami formát mondjuk tépettet.
am a 4. kép tényleg nagyon jó.és ez nagyon fontos SOHA NE MONDD MAGADRA,HOGY CSÚNYA VAGY MERT AZ IGAZI SZÉPSÉG BELÜLRŐL JÖN!am tudom mit érzel én is gondoltam már magamról h nagyon csúnya vagyok és amikor belenéztem a tükörbe tényleg annak láttam magam.aztán mikor leszálltam erről a témáról a tükörben egy szép lányt láttam. : )
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:40
Hasfelmetsző Jack kedvenc mondása is ez volt: Az igazi szépség belülről fakad/jön!!!!
Ha én ilyen szép lennék tuti teljesen gátlástalan lennék. Nemtom, mit parázol. Természetes és szép vagy. Én a közeledbe sem érek, és mégis nagy az önbizalmam és nagyban teszek más véleményére!:P
Ha pedig TUDOD magadról, hogy szép vagy és úgy tökéletes, ahogy vagy (mert te is egy csoda vagy, mint minden ember) akkor az emberek is ezt fogják látni:)
Am mellesleg, ja, ugyanazok az észrevételek, mint a többieknél:)
Szép vagy!!ÉS MAGABIZTOS!!!!;D
az utolsó kép nagyon tetszik :)
szerintem sminkeldd magad többet és menyj el 1 fodrászhoz:)úgy már biztosan jobban fogod magad érezni(a fodrásztól kérdezzd meg,h mi lenne előnyös neked)
egyébkéntén is így vagyok magammal...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!