Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetk, hogy nézzek ki?...

Szerintetk, hogy nézzek ki? Nincs valami nagy önbizalmam! 15/L

Figyelt kérdés

Képek rólam:

[link]

[link]

[link]

[link]

15 éves lány vgayok és mit gondoltok rólam??Elég kevés önbizalmam van..de azért szerintem olyan csúnya se vagyok..nem tudom..szerintetek??

2010. aug. 28. 14:43
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

szép csajszi vagy te :)

16/F

2010. aug. 28. 23:14
 22/42 anonim ***** válasza:
Nem vagy csúnya. :)
2010. aug. 30. 19:12
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

esetleg kicsit vékonyabb szemöldök és kb ilyesmi haj

[link]

[link]

[link]

szép vagy, csak mosolyog, legyél pozitív és vidám

2010. aug. 30. 20:19
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
fodrász, szemöldökszedés, egykis szempillaspirál és arcpír, aztán tökéletes.
2010. aug. 30. 21:09
 25/42 M@x ***** válasza:
100%
Kedves kérdező: Te nekem annyira ismerős vagy, nem találkoztunk már valahol? Esetleg polgárőr táborban nem voltál? Ha szabad kérdeznem hol laksz? am szép vagy meg minden csak a 3. kép, nem annyira előnyös!
2010. aug. 30. 21:17
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

hát..szerintem vágass magadnak frufru-t olyat ami teljesen elfedi a homlokos és valami formát mondjuk tépettet.

am a 4. kép tényleg nagyon jó.és ez nagyon fontos SOHA NE MONDD MAGADRA,HOGY CSÚNYA VAGY MERT AZ IGAZI SZÉPSÉG BELÜLRŐL JÖN!am tudom mit érzel én is gondoltam már magamról h nagyon csúnya vagyok és amikor belenéztem a tükörbe tényleg annak láttam magam.aztán mikor leszálltam erről a témáról a tükörben egy szép lányt láttam. : )

2010. aug. 30. 21:40
 27/42 anonim válasza:
0%

Nyugi, semmigond ... Érthető hogy nincs önbizalmad ilyen kinézettel nekem sem lenne ;)

Üdv!

2010. aug. 30. 21:43
 28/42 anonim ***** válasza:

szerintem sem vagy csúnya. aranyos lány lehetsz. szerintem szedd ki a szemöldököd kicsit (nem kell nagyon vékonyra, csak úgy, hogy esztétikus legyen). és persze fodrász. szerintem vágass fufrut. nem vagyok szakértő szóval hajügyileg nem adok tanácsot inkább. ha komolyan gondolod ezt az átalakulást akkor szerintem menj el egy profibbhoz. lehet, hogy több pénzbe fog kerülni, mint egy átlagos fodrász, de csak egyszer kell formára vágatni normálisan a hajat, és utána már egy olcsóbb fodrász is meg tudja csinálni.szerintem se pózolj, mert így olyan erőltetett. viszont az utolsó kép tényleg nagyon jó!

összességében nincs okod panaszra, és ne hagyd, hogy aláássák mások az önbizalmad!

16/l

2010. aug. 30. 22:04
 29/42 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj (a kinézeteddel), viszont nem tudom a harmadik kép vagy meg melyik az ilyen felállást felejtsd el már bocsi :D amúgy ha otthoni fényképezővel vagy mobillal csinálsz képet alapból torzít vagyis mindenki csúnyább szinte az ilyen képeken.

pl. én elmentem egy profi fotóshoz kiretusálta igaz elég gány munkát végzett én rádobtam itthon egy lapáttal retusáció terén és egy adonisz lettem a képen :D de hű maradtam magamhoz, pl fel lehetne ismerni utcán is, szóval nem ilyen lady gaga képes photoshopok, ahol még az arcvonásoktól kezdve az arcformát mindent átalakítanak...

Ne hidd hogy te csúnya vagy a sztárok nagy része átlag alatti, csak ki vannak sminkelve + több óra retusáció.

esetleg csináltass te is ilyen képeket (max 10 ezer forint nekem 12 volt mert volt bent néhány extra) és az hatalmasat dob az önbizalmadon.

legyen önbizalmad (és ne csak azért mert kell az önbizalom hisz tényleg nincs miért önbizalomhiányosnak lenned nem nézek ki rosszul!) és ha valaki leszól ne törődj vele engem is leszoktak de csak irigységből mert annyira jól nézek ki :D

Üdv

17f

2010. aug. 30. 22:33
 30/42 anonim ***** válasza:
Sztem a tépett haj jól állna neked...nem vagy csúnya
2010. aug. 31. 00:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!