Segítsünk egymásnak!?
olvasgattam itt olyan kérdésekre adott válaszokat, hogy mit érzel most, és olyan sok a szomorú ember és azok akik azt írák meg akarnak halni.
nekem is sokszor van ilyen napom. Ma is. Nyelvvizsgázni voltam de elrontottam :(
olyan apróságok kiborítanak de ahelyett hogy dühös lennék...iszonyat nagy bánat fog el.
Nem szabad. Ezt talán mind tudjuk.Segítsünk egymásnak, hogy nem szabad arra gondolnunk, hogy jobb lenne holtan az életünk!
Értékesek vagyunk
http://www.youtube.com/watch?v=8Ek-El02yqQ
ezt a zenét hallgassátok emg :P sztem kiráy:D
Tv-ben már láttam :D Nálam most ez a favorit:
19.06--mi iránt van kétséged?
Ez a fülig ér a szád nagyon jó:D
Ne aggódj, újra megpróbálhatod a nyelvvizsgát.:)
Amúgy ez a "Fülig ér a száj" ez most kicsit optimistábbá tett.:)
Gólyatáborozni voltam, és hát olyan fáradt voltam egész végig, meg nem tudtam magamat adni, és kissé most olyan visszahúzódónak tartanak. Aggódom kicsit, hogy nem fognak rendesen megismerni. Meg olyan halkan beszéltem, de egyszerűen nem tudtam belőni a megfelelő hangerőt. Meg kicsit csoportosultak most az osztálytársak, és visszafelé egyedül ültem buszon, és kicsit kellemetlen volt. Bár ez nem egy olyan egetrengető 5 nap volt, lesz még 4 év ismerkedni. Meg az iskolában is nagy valószínűséggel átalakulnak a gólyatábori "klikkek". De azért letört.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!