Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert nem talalom a helyem a...

Miert nem talalom a helyem a vilagban?

Figyelt kérdés
Szex,drogok,alkohol,buli,nok,pasik,munka. Csak errol szol ez az elet es bar nem mindegyik rossz, nagyon zavaro, hogy minden errol szol es nem tudom elfogadni en nem akarok egy ilyen vilagban elni. Tudom, hogy nem en vagyok aki megfogja az egeszet valtoztatni, de nekem ez annyira ellenszenves, nincsenekis igaz barataim, hisz nekik is ugyanez az ertekrenduk es ezzel nem tudok azonosulni, nem is akarok. A masik veglet a vallas. Jartam templomba, egyszeruen az mar nekem a masik veglet, mikor Istennek akarjak magukat teljesen alarendelni az emberek, ez is ellenszenves nekem. Nem talalom a helyem...ugyerzem, hogy valahova teljesen mashova tartozom, nem nekem valo ez a vilag es nem, nemfogom kinyirni magam, mert szeretnem megtalalni azt a helyet ami nekem valo, de szerintem ez nem letezik. Az emberekben sem lehet megbizni, sajat apamnak nem tudok elmondani egy bizalmas dolgot, mert mar bebizonyitotta, hogy alkalmatlan arra, hogy megorizze maganak. Csak ugy mint a "barataim" hiaba mondjak, hogy ok megbizhatoak, elmondhatok nekik barmit, mert mikor meg elmondom, akkor mastol hallom vissza. Gyulolom a hazug embereket is, nem allitom, hogy en soha nem hazudtam, de igyekszem oszintenek lenni amennyire tudok, de az egesz vilag szoges ellentete annak, amiket en kepviselek. Es nem vagyok en a jofiu a vilag meg a rossz, ilyet nem allitottam, csak annyira nem talalom a helyemet, sehol sem az igazi. Es lehet itt jonni a hobbikkal, mert nagyon szeretek pl focizni es jartam is egy egyesulethez, csapatban jatsozzam. De mivolt ottis? Na meccs utan beb@szunk? Stb. Ugyanez megy mindenhol. Ertem en hogy ez az elvezet a vilagon, de nekem nem. Meg amit szeretnek csinalni azt sem csinalom szivesen, mert mindenhol ez megy. Suliban ez ment, munkahelyen ez megy. De mondom, a vallas sem jon be, az meg mar tulzas. Nemtudom mi a baj velem, de mar evek ota kuzdom ezzel.
2021. júl. 16. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kötelező neked is ezeket csinálnod.
2021. júl. 16. 10:49
 2/2 anonim ***** válasza:

"Szex,drogok,alkohol,buli,nok,pasik,munka. Csak errol szol ez az elet"

"Az emberekben sem lehet megbizni"

"az egesz vilag szoges ellentete annak, amiket en kepviselek"

"Na meccs utan beb@szunk? Stb. Ugyanez megy mindenhol."

Ezek a legdurvább hiedelmeid, amelyekkel érdemes leszámolni, mert csak akadályoznak, visszahúznak téged.

Nem mennek mindenütt ezek, csak bizonyos körökben. Valószínűleg ezekben mozogtál, ezekkel találkoztál tapasztalati szinten, ezért szűrted le ezeket az általánosításokat.

Nem baj az, hogy nem vagy mainstream, mert attól még megtalálhatod a számításodat a világban. Nemcsak két véglet van, ez meg a vallás. Számtalan árnyalat van még a kettő között, ráadásul nyugodtan kialakíthatod a saját értékrendedet, és senkinek nincs joga megkérdőjelezni azt.

Ha elfogadsz segítséget, írj nekem nyugodtan privát üzenetet.

2021. júl. 16. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!