Nem találom a helyem a világban!?
Figyelt kérdés
Nemtudom mitévő legyek, jelenleg szakácsként dolgozok és imádok főzni de ez nem ugyanaz nagyon stresszes nekem, de nagyon érdekel a gasztronómia, a másik "szenvedélyem" a fantasy világok a kitalált történetek, a középkor , érdekel mindennek a története de mégse tudom hol áll a fejem mit szeretnék dolgozni, szeretnék vállalkozásba kezdeni majd egyszer régi álmom egy saját étterem volt ami egyre távolabbinak tűnik, szálloda igazgató engem érdekelnek a dolgok menetei szeretem ha minden tökéletes ha egy dolog sok folyamatból áll és ezeket levezetni de nemtudom hol kezdjem gasztronómián belül milyen munka lehetőség rejlik még, a pszichológia is érdekel , a történet alkotás, de én egy eléggé zárkozott ember vagyok, úgy érzem sokmindent elzárok és hogy sokkal jobb lehetnék de amikor ott vagyok hogy megmutathatnám leblokkolok, sokkal nyitottab szeretnék lenni, úgy érzem az segítene, most muszály szakácsként dolgozzak úgy gondolom itthoni megélhetés miatt édesanyámat megbántanám szerintem azzal ha nem folytatnám a szakács szakmát a tanárom aztmondta nem nekem való, és megalázott mindig eddig engem ez motivált és most egy jól menő forgalmas helyen dolgozom, úgy érzem ezzel legyűrtem őt, de nekem nem elég többre lennék képes,én sokkal több szeretnék lenni, szerintetek ha egy pszichológussal kibeszélném segítene? Köszönöm ha időt szántál a kérdésemre.2018. jan. 5. 01:02
1/1 anonim válasza:
Sokat segítene ha pszichológussal beszélnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!