Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem találom a helyem a...

Miért nem találom a helyem a világban?

Figyelt kérdés
már 23 éves vagyok, és nincs semmi célom, vagyis hát szeretnék feleséget, családot, és meggazdagodni is, de hogy ezt hogyan érhetném el arra nincs, hogy mivel akarok foglalkozni, nem vagyok hülye gyerek, de egyszerűen semmi nem érdekel olyan szinten, hogy azzal akarjak foglalkozni és lehet hogy meg sem fogom találni. Mint pl van ismerősöm aki ilyen autó mániás ő ezzel foglalkozik. De nekem semmi olyan irány nincs ami fele elindulhatnék. Én elvégeztem a sulit, aztán mindjárt az egyetemet is, de csak azért hogy ne mondják a szülők hogy csak itthon vagyok egész nap, szünetekben segédmunkásként dolgoztam, nem különösebben érdekelt a bérezés, ha nem vagyok milliomos és amég otthon lakok igazából mindegy hogy 500 vagy mondjuk 800 ft ot kapok egy órára, lényegében oda is azért mentem hogy ne üljek itthon. A pénz mint olyan nem érdekel, gyűjtögetésből nem fogok meggazdagodni, kajára mindig van, másra viszont nem költök. Tehát nincs semmi jövőképem, és nem azért mert nem érdekel semmi hanem nem találtam meg. Pl az ilyen autós dolgok nem érdekelnek alapból kilőve, egészségügy kilőve, nem bírom ha már szóvan betegségekről, eladói munka abszolút nem vonz, a pincér sem, az ilyen banki szerződéskötéses féle munka sem, és a jog sem, olyan egyáltalán nem ahol embereket kell befolyásolni, segédmunkásként sem szeretnék dolgozni egy életen át. Valami alkotó munka érdekelne engem amikor az ember létrehoz valamit vagy segíteni az embereken, a matek az mindig ment, de azzal meg mi lehetek önmagában? Nagyon sok pályához kell autót vezetni amit én sajnos nem tudok, és nagy félelmem van attól, még biciklivel is körülményes a nagy forgalomban. Szóval eléggé leszűkítettem a kört :(

2016. máj. 7. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen egyetemet végeztél? Munka az munka, de ha már tanultál, és mégis segédmunkát végeztél?

Érdekeljen a bérezés, mert otthon laksz. Kényelmes tudom, de egy saját házat nem egy év alatt teremt elő az ember, vagy ha tényleg nem érdekel akkor negyven évesen is ugyanez lesz veled. Teremtő azt mondja legyen meg a te akaratod. Ha nem érdeke, és nincs célod, ezt fogod teremteni. Kezdj el valamit tenni, és mutatni fogja a sors az utadat, de semmiből nem lesz semmi. Szociális munka? Sok ága van neki. Nem szeretsz emberekkel foglalkozni. Az élet a gyengeségeinket formálja erősségé, így szociálpszichológia? -Társas lélektant kéne tanulnod.

[link]

2016. máj. 8. 03:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Könyvelő?
2016. máj. 8. 05:08
 3/3 A kérdező kommentje:
igen azért segédmunka, mert nem volt szakmám előtte csak érettségim.
2016. máj. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!