Szerintetek normális dolog, az hogy 13 évesen azzal cikkizek, mert hogy "neked még nincs is olyan melled" Ti mit gondoltok erről? Szerintem eléggé gyerekes dolog.
a kis mell szerintem sokkal vonzóbb mint a nagy :)
kicsi vagy közepes de ne nagy, mert az még lóg is akkor olyan mint egy tehén. A kicsi vagy közepes viszont jó feszes és a férfiak a feszes mellet szeretik :)
16f
A lényeg az, hogy a fejedben mi van.
42 éves férfi vagyok.
Minden termetű, - mellméretű - nőnek megtalálod a férfi "rajongóját". A természetesen szép hölgyek a mellük méreteitől függetlenül keltenek vizuális érdeklődést a férfiakban, - a "vadászösztön" mindegyikben meg van, csak nem egyenlő mértékben tudják uralni.
A Te esetedben az a helyzet, amelyen minden korodbeli hölgy átesett/ át fog esni: az azonos korú fiúk azzal "jópofiznak", hogy a lányok "kóstolgatásával" BIZONYGATJÁK egymás előtt a "bátorságukat", - "Én a múltkor eddig és eddig el mertem menni a ...-nál/nél, - és egész jó tűrte..."
Probléma abból szokott adódni általában, ha egy ilyen provokációra "repül is" - postafordultával - a válasz úgy, hogy delikvens három percig forgatja az iskola folyosóján - privátban - a Csillagok háborúját...
Nos! Te ennek vagy az áldozata! Provokálnak, - kóstolgatnak Téged is, és a korlátaikat is...
Hasznos, sokszor bevált módszer, ha nemes egyszerűséggel "átnézel" ezeken a próbálkozásokon, - "Ha nincs közönség, idővel elmarad az előadás!"
Akkora a melled amekkora, - de legalább a sajátod. Békülj meg vele, - és ne sokkold Magadat mások hülyeségén!
Mondd azt, hogy a topmodelleknek is kis mellük van.
Undorító dolog olyasmiért csesztetni valakit, amiről ő nem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!