Hallottatok már ilyenről? Mit gondoltok erről? Normális?
Jól közelítesz a téma felé, de még nem az igazi, viszont örülök, hogy van aki ilyen témával foglalkozik, főleg ha lány vagy.
Én meg az vagyok aki mindezeket felfogja, de mégsem bír változtatni és nem tudok mosolyogni.. :D
Nekem ez egy kicsit túlbonyolítottnak tűnik, bocs!
Addig O.K., hogy pozitív szemlélettel kezded a napot, gondolom, a nap folyamán is megkeresed azokat a pillanatokat, aminek örülni tudsz - és "elkönyveled magadnak", mint egy kincset - ezt én is így szoktam!
Az már homályos, hogy miért kell - rituálé-szerűen kicsikarnod magadból pár könnycseppet? - A lényeg az, hogy a jó történésekre a nap végén jólesik mégegyszer visszagondolni, de kellő önismerettel azt is el lehet sorolni, ami nem volt jó:hogy tanulj belőle. Az már mindegy, hogy hullatsz-e könnyeket, vagy sem, a lényeg a lelki "rendrakásban" van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!