Mit gondoltok a Karinthy Frigyes Gimnáziumról az Eötvös Józsefről és a Szent Istvánról? Jár oda valaki? miket hallottatok róluk? Melyik a legjobb? (közösség, oktatás. )
én e5vösös vagyok, csak ajánlani tudom! a közösség fantasztikus, az oktatás is nagyon komoly, van követelmény rendesen, de abszolút teljesíthető!
a karinthyban a nyelvoktatás jó, habár a közösségről sok negatívat hallottam már.
első vagyok
73%-os! azért remélem meggondoltad a válaszod, mert a Radnóti igaz, hogy nagyon jó suli, de az Apáczai is erősebb nála, meg a Szt. István is!
én 10.-es vagyok, szerintem idén olyan 75-80 ponttól lehet majd bekerülni, én anno 6osztályosba jelentkeztem, 80 pontot írtam, bőven elég volt. négyosztályos képzés is nagyon jó! :)
kedves kérdező, neked hány pontod lett, ha esetleg tudod már, és elmondanád? egyébként szurkolok, mert nagyon jó évfolyamtársaid lennének! :)
kérdezhetsz, persze, őszinte leszek: szerintem a legjobb feljövő évfolyam! náluk jobb osztályok csak a 12.ben vannak.
78 pont szerintem elég lesz, a természettudományi osztály nagyon jó, akkor sejtem, hogy ki lesz az ofőd. nagyon rendes tanár, emelt szinten lehet érettségizni magas pontszámmal bioszból, ha nála tanulsz! (egy kis plusz: ha bioszból szóbelizel, akkor esélyes, hogy találkozunk, mert mi diákok vállalunk felvételiztetést, a szaktanárnak segítünk, beszélgetünk veletek, megnyugtatunk, meg átnézzük a füzeteket-apropó: arra nagyon ügyelj, hogy ellenőrző+füzetek rendben legyenek- és én általában bioszból szoktam így segítségére lenni a tanárnak. de ez most még korai, majd ha tudsz több infót írj! :)
Ez most a Karinthy?! Nem is írják a honlapon, hogy van szóbeli :O. Remélem, félreértek valamit! Egyébként ha meg igen (szóval a karinthyról van szó), segítenétek nekem? nem értek valamit!
A felvételi eljárás során pontok az alábbiak alapján szerezhetők:
· Az általános iskolai tanulmányi eredmények
(A valóságtól eltérő adatok megadása a felvétel elutasításával járhat!)
A pontokat a hetedik osztály év végi és a nyolcadik osztály félévi jegyei alapján számítjuk a következő tantárgyakból: matematika, történelem, magyar irodalom és magyar nyelv átlaga, idegen nyelv és egy természettudományos tantárgy.
Elérhető maximális pontszám: 50 pont
· A központilag megszervezett, egységes, tehetséggondozó képzésre jelentkezők számára kiírt írásbeli vizsga eredménye matematikából és magyarból
elérhető maximális pontszám: 100 + 100 pont
én akárhogy értelmezem, a tehetséggondozó max 100 pont és a jegyek 50, és ez így csak 150, de 200 pontot írnak. hol marad az az 50 pont?
eddig az E5vösről volt szó!!
egyébként nem lehet, hogy a normál felvételi+ a tehetséggondozó együtt ér százat? vagy valami ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!