Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed rólam?

Mi a véleményed rólam?

Figyelt kérdés
15F vagyok, átlagos. 185cm 76kg nem vagyok dagadt, csak a hasam egy egészen kicsit.Barna a hajam, kék a szemem. A hajam vagy fel van zselézve vagy egészen rövid (voltam kopasz is:D), vagy sapkát hordok(nem baseballt) Mindig sportcipőt hordok, télen is Adidas, Nike, Puma ilyeneket. Farmereket hordok és bő felsőt(általában kapucnisat). Jófej vagyok, nagyon vicces(én vagyok a legviccesebb a haverok közt) sok haverom van. Szeretek viccelődni, nevetni néha szivatok egyes embereket. Nagyon okos vagyok, mindig én voltam a legokossabb a suliba kivéve két éve, amióta nem tanulok (azóta 2. vagyok :D). Nagyon jó az általános múveltségem, mindenről tudok értelmesen beszélni. Szeretek politizálni, a Jobbik a kedvenc pártom és nacionalista vagyok. Szeretem a sportokat nézni a TV-ben: Forma 1, foci, wrestling, UFC, box, kézilabda... Jártam is sportolni. Szeretek focizni és pókerezni (mindkettőben jó vagyok). Szeretek a gépen jászani jó játékokat (fasza gépem van). Filmek közül csak baromságokat nézek de azokat szeretem nagyon. Sorozatokat is szeretek nézni. Imádok kajálni, aludni és lógni a haverokkal.
2010. aug. 23. 22:29
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

08:26 Köszi:).

09:50 A vagyány az egy pozitiv tulajdonság és rám ezt sokszor szokták használni. Egy vagány ruha olyan ami tetszik másoknak és ettől én is vagányabb vagyok. Jobban nem tudom elmagyarázni.

2010. aug. 24. 11:28
 32/57 anonim ***** válasza:
seggtitán
2010. aug. 24. 12:26
 33/57 anonim ***** válasza:
egyetértek az elsővel
2010. aug. 24. 12:35
 34/57 anonim ***** válasza:
Hát szerintem kicsit nagyobb az egód az átlagnál, kicsit visszavehetnél, de amúgy egész jóarc lehetsz.
2010. aug. 24. 12:43
 35/57 anonim ***** válasza:

00:26

Csak ma volt időm elolvasni a válaszaid.

Úgy látszik, hogy mindegyikre válaszoltál. Hogy őszintén-e azt nem tudom.

Viszont... A 25-ös kérdésre adott válaszban gyakorlatilag kikerülted a választ. Miért?

Netán szégyelled a módszereid?

Akad pár kérdésem még. Nem baj ha kérdezgetek? A végén pedig írok egy kis... hát hogy is mondjam... olyan lesz mintha tükörbe néznél.

1. Ha igazságtalanság ér, hogyan próbálod bizonyítani az igazságot? Vagy akkor is inkább elneveted magad?

2. Mikor a tanárok szidnak, mire gondolsz és mit érzel miközben gyakorlatilag meghunyászkodva próbálod eltakarni hogy nevetsz?

3. Hogyan viselkedsz mikor tehetetlen vagy valamivel szemben?

4. Bátornak tartod magad?

5. Vertek már át? Ki vagy kik? Hogyan reagáltál mikor megtudtad?

6. Mi motivál a tanulásban? Vagy: Miért tanulsz?

7. Mikor szoktad rosszul érezni magad?

8. Mi volt eddigi életed legnagyobb csalódása?

9. Adott egy szituáció:

Egy ember engedély nélkül célba lő egy fegyverrel, azonban véletlenül a társát találja el. A társa belehal a vérzésbe.

Ki felelős a haláláért? Kit hibáztatsz?

9. Másik szituáció:

Nyersz a lottón. Mihez kezdesz a pénzzel? Mire fordítod legnagyobb részét? Miért?

11. Szerinted van célja az életednek? Mi?

12. Szerinted van célja az emberiségnek? Mi?

13. Babonás vagy? Miért/Miért nem?

14. Miért nem szeretted az új focicsapatot? Nem lehet hogy inkább ők nem szerettek téged?

15. Miért találsz egyes emberek unszimpatikusnak?

16. Csak azokat szívatod akik neked is ártottak?

17. Ezt írtad:

"Arra alapozom, hogy mindenhez nagyon értek és mindenről tudok értelmesen beszélgetni."

és: "az átlag felnőttnél műveltebb vagyok."

Ez saját vélemény önmagadról, vagy már bizonyságot is szereztél erről?

Mondjuk, beszéltél az iskolában levő összes emberrel, és kiderült hogy te vagy a legokosabb?

18. "igazán okos gyerekek másra forditják a tudásukat."

Például mire?

19. Szituáció:

Felgyullad a házatok. Minden ember kimenekül. De még annyira nem ég, hogy ne lehessen megmenteni pár holmit.

3 dolgot még ki tudsz hozni.

Mi lenne ez a három dolog?

20. Van háziállatod? Mennyit foglalkozol vele?

21. Meg tudnád-e fogalmazni, mit érzel miközben dobálod az emberek vízibombával vagy hógolyóval?

22. Szituáció:

Mondjuk a barátaiddal beszélgettek valahol kinn. Egyszercsak odamegy hozzátok egy cigány ember, szakadt ruhában, büdösen, koszosan. Kétkezi segítséget kér tőletek, mondjuk valamit cipelni egy darabon. (tehát nem pénzt)

Segítenél neki?

23. Szituáció:

Mondjuk hogy vezethetsz autót. Egy régen várt filmre lefoglaltad a jegyeket a barátaiddal. Már nagyon várjátok a filmet. Elindultok autóval... pont időben, hogy éppen a kezdésre érjetek oda. Azonban az út szélén meglátsz valahol egy lerobbant autóst, aki stoppol, és egy benzines kanna van a kezében. A benzinkút nem esik útba, csak nagy kerülővel lehetne elmenni oda.

Megállsz-e, hogy felvedd?

24. Hány kérdést tettem fel ebben a válaszban? (az egy bizonyos számhoz tartózó több kérdés, egynek számít)

Az előző kérdésre kapásból válaszoltál, vagy visszamentél átnézni a kérdéseket? (ezt a kérdést ne számold bele)

2010. aug. 24. 13:51
 36/57 anonim ***** válasza:
ez valami személyiség teszt? ez tetszik. remélem megtudom a végét is:D
2010. aug. 24. 14:10
 37/57 A kérdező kommentje:

Teljesen őszintén válaszoltam minden kérdésre. Szerintem a 25. kérdésre is jó választ adtam. Nem szertem ha valaki hátráltat a dolgomban ezért el próbálom távolitani a zavaró személyt.

Egyáltalán nem baj, hogy kérdezgetsz, sőt örülök neki és kiváncsi vagyok az eredményre.

1. Nem, olyankor nem nevetek. Normális érveket hozok fel hogy miért nekem van igazam és ha a másik fél olyan hülye, hogy nem látja be hogy nekem van igazam akkor jön az ész nélküli káromkodás.

2. Nagyon viccesnek találom, azt hogy a tanár áll az osztály előtt és mondja a magáét és közben mond olyan baromságokat, hogy az egész osztály röhög rajta. Viccesnek tartom, ha egy ember ideges valami ostobaságért. Van amikor szándékosan idegesitek valakit, hogy aztán szórakozzak a reakcióján.

3. Ideges vagyok, idegességemben pedig gyakran káromkodok. Ilyenkor vagy játszok a gépen vagy valami baromságot csinálok csakhogy felejtsem el a rossz dolgokat.

4. Igen bátornak tartom magam. Nem félek butaságoktól, bármit bevállalok. Egyedül az egészségemet féltem de azt sem túl nagyon.

5. Engem nehéz átverni, mert gyakorlatilag nem bizok meg senkiben. Talán egyszer, egy tanár beirt nekem egy rossz jegyet és a másiknak nem irta be és azt hittem, hogy nekem sem irta be.

2010. aug. 24. 14:12
 38/57 A kérdező kommentje:

Teljesen őszintén válaszoltam minden kérdésre. Szerintem a 25. kérdésre is jó választ adtam. Nem szertem ha valaki hátráltat a dolgomban ezért el próbálom távolitani a zavaró személyt.

Egyáltalán nem baj, hogy kérdezgetsz, sőt örülök neki és kiváncsi vagyok az eredményre.

1. Nem, olyankor nem nevetek. Normális érveket hozok fel hogy miért nekem van igazam és ha a másik fél olyan hülye, hogy nem látja be hogy nekem van igazam akkor jön az ész nélküli káromkodás.

2. Nagyon viccesnek találom, azt hogy a tanár áll az osztály előtt és mondja a magáét és közben mond olyan baromságokat, hogy az egész osztály röhög rajta. Viccesnek tartom, ha egy ember ideges valami ostobaságért. Van amikor szándékosan idegesitek valakit, hogy aztán szórakozzak a reakcióján.

3. Ideges vagyok, idegességemben pedig gyakran káromkodok. Ilyenkor vagy játszok a gépen vagy valami baromságot csinálok csakhogy felejtsem el a rossz dolgokat.

4. Igen bátornak tartom magam. Nem félek butaságoktól, bármit bevállalok. Egyedül az egészségemet féltem de azt sem túl nagyon.

5. Engem nehéz átverni, mert gyakorlatilag nem bizok meg senkiben. Talán egyszer, egy tanár beirt nekem egy rossz jegyet és a másiknak nem irta be és azt hittem, hogy nekem sem irta be. Ideges voltam amikor megtudtam.

6. A szüleim mondják, hogy tanuljak, mert tudják, hogy nagyon jó képességeim vannak. Én pedig örülök, hogy örömet szerezhetek nekik és van amikor kapok valamilyen ajándékot ezért.

7. Amikor rossz jegyet kapok az iskolában akkor egy kicsit szomorú vagyok. Egyébként nekem az unalom a legrosszabb érzés.

8. Szerencsére még nem csalódtam senkiben.

9. Nekem ez egyértelműnek tünik. Az engedély nélük célbalövő embert hibáztatnám.

10. Vennék egy lakést és egy kocsit. A többit betenném a bankba, majd később jól fog jönni. Természetesen szórakozásra is forditanám, de nem túl sokat.

11. Arra vágyok, hogy gazdag befolyásos ember legyek. Akinek van családja és jól él.

12. Az hogy ne legyenek háborúk. ne legyenek tömegpusztitófegyverek. És ne nyomja el egyik nép a másikat.

13. Nem vagyok babonás. Nagy hülyeségnek tartom az ilyesmit és nem csak a babonát hanem a jóslást, az asztrológiát és az ehhez hasonló hülyeségeket, mert ezek csak arra jók, hogy a buta emberekből pénzt csaljanak ki. Viszont istenben hiszek.

14. A régi focicsapatban csak a haverjaim voltak, akiket ismertem és jó focisták voltak. Az új focicsapatban nálam kisebb gyerekek voltak, ezért nem szerettem a társaságukat. Azt nem tudom, hogy ők mennyire szerettek, különösebb bajuk nem volt velem. De egy hónapig sem jártam oda.

15. Én általában azokat nem szeretem akik kihúzzák magukat mindenből, nem jönnek velünk baromkodni és idétlenül viselkednek.

16. Irtam, hogy van akit viccből szivatok, de azzal nincs gond. De akik nekem beszólnak nem viccből, azokat elkezdem szivatni komolyabban.

17. Hát a velem egykorú gyerekek csak hallgatják hogy én mi mindent tudok. És sokszor veszem észre, hogy a környezetemben lévő (nem hülye) felnőtteknél is jobban tudok dolgokat.

18. Arra ami igazán érdekli őt. bőviti az ismereteit, úgy hogy olvas az inetrenete és ettől lesz műveltebb. Én az ilyen embereket szeretem. Az olyanok nagyon nem szimpatikusak, akik még a szünetben is tanulnak, hogy kapjanak jó jegyet.

19. Számitógép, LCD TV és pénz

20. Igen van. Szeretem az állatokat. Van 3 macskám és 1 kutyám (sajnos meghalt a másik, aki még nálam is öregebb volt, azt szerettem a legjobban.) Enni a szüleim adnak nekik. A kutyát az udvaron tartjuk áltaálában, csak néha szokott bejönni. A macskákat szokatm simogatni TV nézés közben.

21. Ez abban a pillanatban nagyon jó szórakozás és izgalmas mert minden ember máshogy reagál van aki továbbmegy, van aki káromkodik, van aki feljön reklamálni szóval nagyon izgalams játék. Szeretem az ilyeneket ahol emelkedik az adrenalin szintem :D.

22. Hogy őszinte legyek valószinüleg nem. Mert nekem az már gyanus ha valakinek sötétebb a bőre, szóval semmiképpen nem állnák szóba egy cigánnyal és jó messze elkerülném. De a testi fogyatékosoknak van hogy adok aprót.

23. Ha nagyon sietnék akkor valószinüleg nem venném fel. De egyébként adnák neki benzint.

24. 24 kérdés. de attól félek , hogy ez valami beugratós kérdés :D.

Igen kapásból válszoltam.

2010. aug. 24. 14:51
 39/57 anonim ***** válasza:
Hát.. no comment :D
2010. aug. 24. 16:46
 40/57 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet hogy nem jól tettem fel a 25-ös kérdést. Arra voltam kíváncsi, hogy "HOGYAN", tehát milyen módon próbálod eltávolítani vagy kiiktatni azt a bizonyos személyt?

De végülis mindegy.

Nos... a válaszaid alapján, ezt tudom mondani rólad:

Eléggé önfejű vagy. Abból az alapfeltevésből indulsz ki, hogy csakis neked lehet igazad, az viszont meg sem fordul a fejedben hogy esetleg a másiknak van igaza, és nem neked. Ilyenkor inkább idegeskedsz és káromkodsz, lehülyézed a másikat - csakhogy ettől még nem lesz neked igazad. Képtelen vagy belátni, hogy tévedhetsz. Te is vicces lehetsz mikor ilyenen felkapod a vizet :)

Ha mások idegesítése örömmel tölt el, akkor lelkileg igen szegény ember lehetsz. Bár ezt betudhatjuk a kamasz kornak is, csakúgy mint a tehetetlenségre addot tipikus válaszreakciót: feltűnősködés, ökörségek, ... hogy ellensúlyozd önnön cselekvőképtelenséged valamit muszáj

csinálnod, valamin muszáj kitöltened a dühöd. Ha nincs lehetőség másra, számítógépes játékokban éled ki a bosszúd, ilyenkor többnyire gondolatban és a virtuális világban cselekszel.

Azt állítod, bátor vagy és nem félsz a butaságoktól, bármit

bevállalsz... de egy lánynak nem vagy képes elmondani,hogy mit érzel iránta. Ezzel kvázi megtudtuk, hogy mennyire mondasz igazat, és azt is,hogy nehezedre esik megfelelően kifejezni az érzéseid legyen szó gyűlöletről vagy szeretetről.

Nagyon nagyra tartod a tudásod és műveltséged, ugyanakkor te mégsem azért tanulsz mert tudásszomjad van. Szüleid unszolása és az ajándékok lebegnek előtted mikor a könyvek fölött görnyedsz.

Nagyon okosnak tartod magad, de mikor a jegyeid "csak" jók, és nem vagy kitűnő, vagyis egy negatív visszaigazolást kapsz, egyszerre elkezded tagadni: de igen, te okos vagy, csakhát a jegyek nem az igazi tudást tükrözik, és az okos gyerek, mint amilyen te is vagy, csak azzal foglalkoznak ami érdekli őket.

A strébereket pedig leszólod, mert többet tudnak nálad. Lehet hogy pont nem tudnak valamit amit éppen te a netről összeolvastál...

Azonban az iskolában az általános alapműveltséget kap az ember. Vagyis a strébereknek nagyobb az alapműveltsége mint neked (földrajz,történelem stb...) Az nem jutott eszedbe, hogy nem azért tanulnak szünetben, hogy jó jegyet kapjanak, hanem azért, mert annyira érdekli őket? Mert van ám ilyen is.

A neten való olvasgatás, tájékozódás, igaz, műveltebbé tesz, de nem leszel tőle a legjobb és legműveltebb...

Inkább csak szeretsz mások( főleg olyanoknak akik nálad többet tudnak) képébe vágni olyat amit csak te tudsz, a tudásoddal is nagyképüsködsz, ugyanígy a barátaid előtt is. El sem bírnád viselni ha valaki nálad okosabb lenne köztetek.

A jóslást, asztrológiát hülyeségnek tartod. Miért? Azért mert nem tudod megérteni. Inkább egyszerűbb elutasítani. Ez is önfejűséged bizonyítéka. Úgy látszik, ilyen téren például éppen nem vagy tájékozott, és keveset tudsz. Honnan tudom? Mert akkor más lenne a véleményed. Mindegy, most nem is ez a lényeg.

A dolgokra való rálátásod elég szűk. Ezt bizonyítja az fegyveres szituációra adott válaszod, miszerint a halálért a célbalövő a hibás(ami igaz is). De az eszedbe sem jutott, hogy esetleg aki engedély nélkülinek fegyvert ad el, annak sokkal nagyobb a bűne.

Az emberiség céljaira azt írtad, ne legyen háborúk, tömegpusztító fegyverek stb... Ez is azt mutatja, hogy nem nagyban gondolkozol, a világot nem vagy képes átfogóan szemlélni.

Túl sokat adsz a külsőségekre. Otthon nem veszel márkás holmit mert senki nem lát, ám mikor elmész valahova márkás cuccokban akarsz tetszelegni, mert az a "vagány", így is több leszel attól akinek nem olyan van. Ugyanúgy ahogy a tudásoddal, ezzel is csak vagánykodni akarsz. A rizsa a tartósságról és minőségről igaz, de nem emiatt hordod

őket. A hajad is azért vágattad majdnem kopaszra mert akkor épp az volt a menő.

A segítséged kérő EMBERT is a külsője alapján ítéleted meg, sőt bőrszín alapján, tehát rasszista is vagy. Csak azért nem segítettél neki, mert más cigányok bűnözők.

Megszoktad hogy mindenki téged Istenít, te vagy LEGokosabb,

LEGvicesebb, LEGműveltebb... igen sok a leg, nem?

Azt is megszoktad hogy mindig te vagy középpontban, mindig az van amit te mondasz... kitalálsz valami baromságot, és a többiek azt teszik.

Éppen ezért, ahogy írtad, nem szereted azokat akik kihúzzák magukat a baromságokból, magyarul nem tetszik ha valaki nem engedelmeskedik neked.

Önző vagy, és többnyire csak a saját érdekeid nézed. Igaz benzint adtál volna az autósnak, ha lett volna, de ha nem - akkor nem álltál meg volna hogy elvidd a benzinkútra... pedig lehet hogy éppen a beteg nagymamájához ment vagy egyéb fontos dolga volt, de te egy film miatt nem segítettél neki.

Életed céljaként, a pénzt és befolyást jelölted meg - ELSŐ helyen a pézt - és csak ezek után a családot. A sorrendet tudtodon kívül is fontosság szerint állítottad fel.

Mondjuk ez nem meglepő, hiszen a lottónyereményed is mind megtartanád magadnak, eszedbe sem jutott hogy esetleg jótékony célra áldozd egy részét...

Önzőséged és pénz utáni vágyad példázza az a tény is, hogy az égő házból, számítógépedet,LCD TV-t és pénzt vinnél ki...

Pedig mint állítottad: szereted az állatokat, de az eszedbe sem jutott volna hogy megnézd hogy nem rekedt-e benn a kutyád vagy a 3 macskából valamennyi az égő házban....

Nem vagy jó megfigyelő, és a szövegértésed sem az igazi. Az az állításod is megdőlt, miszerint nehéz átverni.

Nézd csak meg mit írtam: "Az egy bizonyos számhoz tartózó több kérdés,egynek számít."

Ha megnézed, a 9-es kétszer szerepel. Igaz, több kérdés tartozik ehhez a számhoz (is), de egynek számítottak.

Így 23 kérdést tettem fel.

De te kapásból beírtad a 24-et, azaz megbíztál bennem. Ezzel megdőlt az az állításod is, miszerint te nem bízol senkiben.

ÖSSZEGZÉS:

Összességében egy anyagi javaktól vezérelt, önző, nagyképű, öntelt, beképzelt ember vagy. A te kis világodban te vagy a legjobb, legokosabb, leg leg leg.... mindenből a leg...

Mikor azzal kezdtem az írást hogy beképzelt stb vagy, te a válaszban próbáltad hangoztatni az ellenkezőjét, és ezek után minden választ úgy megírni hogy jobb fényben mutasd magad... csakhát sok mindenről kiderült hogy azért mégsem úgy van...

Ebben a legrosszabb, hogy még saját magad is becsapod.

2010. aug. 24. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!