Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed rólam?

Mi a véleményed rólam?

Figyelt kérdés
15F vagyok, átlagos. 185cm 76kg nem vagyok dagadt, csak a hasam egy egészen kicsit.Barna a hajam, kék a szemem. A hajam vagy fel van zselézve vagy egészen rövid (voltam kopasz is:D), vagy sapkát hordok(nem baseballt) Mindig sportcipőt hordok, télen is Adidas, Nike, Puma ilyeneket. Farmereket hordok és bő felsőt(általában kapucnisat). Jófej vagyok, nagyon vicces(én vagyok a legviccesebb a haverok közt) sok haverom van. Szeretek viccelődni, nevetni néha szivatok egyes embereket. Nagyon okos vagyok, mindig én voltam a legokossabb a suliba kivéve két éve, amióta nem tanulok (azóta 2. vagyok :D). Nagyon jó az általános múveltségem, mindenről tudok értelmesen beszélni. Szeretek politizálni, a Jobbik a kedvenc pártom és nacionalista vagyok. Szeretem a sportokat nézni a TV-ben: Forma 1, foci, wrestling, UFC, box, kézilabda... Jártam is sportolni. Szeretek focizni és pókerezni (mindkettőben jó vagyok). Szeretek a gépen jászani jó játékokat (fasza gépem van). Filmek közül csak baromságokat nézek de azokat szeretem nagyon. Sorozatokat is szeretek nézni. Imádok kajálni, aludni és lógni a haverokkal.
2010. aug. 23. 22:29
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Jófej vagy, nagyon vicces(te vagy a legviccesebb :D
2010. aug. 23. 23:04
 22/57 A kérdező kommentje:
Esküszöm 15F vagyok és ilyen amilyennek leirtam magam: most ennyi tulajdonságom jutott eszembe. A műveltségemre vagyok a legbüszkébb.
2010. aug. 23. 23:05
 23/57 anonim ***** válasza:
50%
báázzeg, akkor nem ide irkálnád hogy milyen ügyes okos szép vicces menöruhákban "télen is Adidas, Nike, Puma ilyeneket" járkálsz hanem masiroznál szépen a gázosbácsi fele inkább!
2010. aug. 23. 23:07
 24/57 A kérdező kommentje:
Azért irtam, hogy sportcipőket hordok és nem Vans, Converse és ehhez hasonlókat, nem dicsekedés képpen. Rossz tulajdonság még, hogy könnyen leszek ideges.
2010. aug. 23. 23:10
 25/57 anonim ***** válasza:
67%
rettegjetek válaszolok! :0
2010. aug. 23. 23:13
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

Nagyképű és beképzelt vagy, bármennyire próbálod tagadni.

Érdekes.

Van pár kérdésem.

1. Mit jelent számodra a műveltség?

2. Követed a divatot?

3. Felveszel olyan cuccot is ami nem márkás? Miért/Miért nem?

4. Van olyan ember az életedben aki hallhatná a gondolataid, és te ezt nem is bánnád? Miért/Miért nem?

5. Kiket szoktál szívatni?

6. Miért szoktad őket szívatni?

7. A jegyeid alapján tetted azt a kijelentést hogy te voltál a legokosabb az iskolában?

8. Ha nem, mire alapozod ezt a megállapítást?

9. Mit jelent számodra a politizálás?

10. Miért szereted csinálni? Kivel politizálsz?

11. Mit sportoltál?

12. Miért hagytad abba?

13. Milyen fajta sorozatokat és filmeket nézel?

14. Mennyi időt töltesz a barátaiddal?

15. Mit szoktatok csinálni?

16. Szeretsz a társaság középpontjában lenni?

17. A barátaid mit mondanak neked, önmagadról?

18. Tartasz-e valakit legjobb barátodnak? Miért?

19. Ha olyan helyzetbe kerülsz ahol nem szabad beszélni, könnyen meg tudod állni hogy ne szólj egy szót sem?

20. Előfordult már hogy elnevetted magad egy olyan szituációban amiben nem kellett volna?

21. Idegesít hogyha nem tudsz befejezni egy megkezdett feladatot?

22. Milyen ruhákat veszel fel? Szereted a világos színeket, vagy inkább kissé a visszafogottabb holmikat preferálod?

23. Milyen indíttatásból vágattad kopaszra a hajad?

24. Mik azok a dolgok amik a legjobban idegesítenek?

25. Hogyan próbálsz tenni ellenük?

26. A szüleid gyakran meg szoktak dicsérni ha valami olyat teszel?

27. Kit szeretsz a legjobban ezen a világon?

28. Mit szeretsz a legjobban ezen a világon?

29. Vannak olyan emberek akiket lenézel? Miért nézed le őket?

30. Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?

Próbálj meg őszintén válaszolni.

2010. aug. 23. 23:25
 27/57 A kérdező kommentje:

Én nem tartom magam beképzeltnek:

1. A műveltség azt jelenti, hogy mindenről tud sokmindent: Pl földrajz, történelem, művészet stb. Egy művelt emberrel értelmesen beszélni mindenről. Én egészen kiskorom óta rengeteget olvastam és rengeteg mindent tudok. Lehet, hogy beképzeltnek hangzik, de szerintem az átlag felnőttnél műveltebb vagyok.

2. Van amikor követem divatot. Van amikor divatos cuccokat hordok. De ilyen buzís cuccokat, mint a csőgyatya semmi pénzért nem vennék fel.

3. Általában otthon hordok nem márkás cuccokat. Utcára suliba szeretek márkás cuccokba járni, mert azokat vagyányabbnak találom és jobb minőségüek is. Ez tapasztalat, mert van egy Puma cipőm nem a legdrágább volt, de már 3 éve tart, pedig egy cseppet sem kiméltem, minden kirándulásra abban mentem, mert nagyon kényelmes és tartós. Ám az Adidas a kedvenc márkám ebből van a legtöbb cuccom.

4. Igen van, egy lány akit szeretek, de nem merem elmondani neki.

5. Hát ez érdekes. Van akit csak viccből szivatok, de van akit nem. Viccből a kicsit idétlenebb haverjaimat szivatom, de ezzel semmi gond nincs, mert ők is nevetnek rajta és örülnek hogy most ők a vicc tárgyai. És szoktam szivatni a nekem unszimpatikus embereket, de azok megérdemlik.

6. A haverokat azért szivatom, mert viccesnek találom és más is annak találja és ez jó időtöltés. A rossz embereket pedig azért szivatom, mert ártottak nekem és megmutatom, hogy jobb ha nem velem kezdenek ki.

7. Nem. A jegyeim is jók voltak, de szerintem a jegyek nem a valódi tudást tükrözik. Mert általában az ilyen stréber gyerekek a legjobb tanulók, mert az igazán okos gyerekek másra forditják a tudásukat.

8. Arra alapozom, hogy mindenhez nagyon értek és mindenről tudok értelmesen beszélgetni. Mert van olyan gyerek is amelyik, mindig leirja a házit bemagolja a leckét, de ha kérdezel tőle valami aktuálisat akkor csak áll és vágja az értelmetlen arcot.

9. A politizálás az amikor a havrokal beszélünk a politikáról. Ilyenkor sokat zsidózunk és cigányozunk, ami szintén sokak szerint nem jó dolog.

10. Ez a kedvenc témám ilyenkor új dolgokat tudok meg és osztok meg másokkal. Ilyenkor nem baromkodik senki. Még én sem :D.

11. Fociztam és Kézilabdáztam.

12. A focit azért hagytam abba mert megszünt a csapat és az új csapatot nem szerettem. A kézilabdára pedig ráuntam. De most is szeretek focizni, kosarazni, pokerezni a haverokkal és úszni is szeretek.

13. A vicces sorozatokat/filmeket szeretem. Filme közül az ilyen fiatalosakat pl. Shop stop2, Jay és Néma Bob, Amerikai Piet, Forró Rágóguni, Német Pite, Másnaposok... A sorozatok közül a Family Guy, a South Park és a Weeds a kedvencem. Nézem a Barátok Köztet is és a Lost-ot is néztem és ha van időm jöhet a CSI is.

14. Sokat. És ha együt vagyunk soha nem unatkozunk.

15. Baromságokat. Nagyokat. Mindig kitalálunk valami őrültséget. Hógolyóval dobáljuk az embereket az utcán/ablakokat. Vizibombával dobáljuk az embereket. A telefonbetyárkodás és a becsengetés sem ismeretlen. Magunkból is szoktunk hülyét csinálni. És van amikor értelmesen dumálunk.

16. Igen. Én szoktam a társaság lelke lenni. Nekem vannak a legjobb vicceim(nem beképzeltségből mondom) és én találom ki a legnagyobb baromságokat.

17. Nagyon viccesnek és jófejnek tartanak. És közben csodálkoznak, hogy honnan tudok ennyi mindent.

18. Igen. Van egy srác. Nem nagymenő, pedig a haverjaim azok. De jófej vicces és okos.

19. Nem. Elég bőbeszédű vagyok. Ha nem érzem rosszul magam mindig dumálok. Órán is mindig én beszélek a legtöbbet. A tanárok is észrevették. Van aki megszokta és nevet a vicceimen, van aki feleltet, de szoktam tudni szóval semmi gond.

20. Számtalanszor. Ha s szüleim lecsesznek mindig röhögök. Meg egyszer a kézilabdaedző is leb aszta a csapatot én meg elröhögtem magam és kaptam egy fülest. Ha a tanárok szidnak akkor is nevetek, csak akkor ráfekszek a padra, hogy ne lássák.

21. Nagyon. Mindenben ilyen vagyok.pl. Ha elkezdek egy számitógépes játékot akkor azt be is akarom fejezni. Szóval ez tökéletesen igaz.

22. A sportos cuccok tetszenek. Meg a rapperesek. A legtöbb felsőm fehér minden cipőm fehér ezért szerintem a fehér cuccokat szeretem a legjobban. A pirosat is szeretem (Ferrari és Liverpool fan vagyok szóval ez nem újdonság). Vannak sárga fekete és sötétkék cuccaim is. Farmert szertek hordani kapucnisfelsővel. Ha meleg van rövidujjuval. A buzís cuccokat utálom. Ja és nagyon szeretem az öltönyt, mert nagyon jól áll.

23. Nem voltam skinhead, ha erre gondolsz. Csak azt találtam menőnek és nem is ált az nagyon rosszul. De igy valamivel jobb :D.

24. Ha valaki vagy valami hátráltat, olyankor nagyon ideges leszek és ilyenkor káromkodok. Amit még nem szertek ez az igazságtalanság.

25. Ki próbálom igtatni a hátráltató elemeket.

26. Igen. A szüleim megengedik nekem, hogy bármilyen hülyeséget csináljak, csak azt várják hogy jól tanuljak és ezért ha jó jegyet kapok megdicsérnek. Általában akkor b asznak le ha rossz jegyet kapok.

27. Ányámat.

28. A számitógépemet.

29. A cigányokat, akik ahelyett hogy dolgozzanak kapják a segélyt, késelnek, uzsorát és védelmet szednek, rettegésben tartják az embereket és elnyomottnak állitják be magokat.

30. Generátort, amiről meg az árram és emellett számitógépet, telefont, kaját és szunnyoghálót.

Öszintén váaszoltam a kérdésekre, remélem nem tartassz nagyképű beképzeltnek, mert nem vagyok az.

Te hány éves vagy?

2010. aug. 24. 00:26
 28/57 anonim ***** válasza:
Hm. Átlagos vagy :D
2010. aug. 24. 08:23
 29/57 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem jófej vagy!!!

13L

2010. aug. 24. 08:26
 30/57 anonim ***** válasza:
Nekem is lenne 1 kérdésem.. Mert elég sokszor írtad azt, h "mert az vagány", vagy menő...Számodra mit jelent ez a két szó? O.o
2010. aug. 24. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!