Hogyan változzak meg, hogy ne zavarjon idegen emberek negativ véleménye rólam?
"de nem tudom, hogy hogyan, de sikerült megváltoznom"
Látod pont erre lennék kiváncsi, hogy mit változtattál, mert én úgy érzem, akarva akaratlanul bánt a dolog.Lehet csak egy barátnő hiányzik, de nem hinném hogy másba kéne keressem a mególdást.
Szeva! nemtudom hogy hogy állsz a drogokkal, de pl a fű huzamosabb ideig tartó szívása után az ember lesz@rja hogy ki mit gondol róla (de kvára nem célom, hogy rábeszéljelek bármilyen drogra is) de ha van füves ismerősöd akkor nyugodtan kérdezd csak meg tőle, hogy mi a helyzet...
Amúgy régen én is így voltam, hogy idegesített az hogy mindenki belém lát minden olyat ami nagyon nem igaz én csak annyit mondok magamban"hadd mondjon amit akar ha neki ettől jobb" és én ezeket am se tekintem embereknek akik ennyire előitéletesek vagy sz@rkavarók, bocs hogy hosszú lett:P
Na Pacsi
Hosszú ideig nem fog változni ez a helyzet, - néha még engem is bántanak beszólások, de - úgy kezelem a helyzetet, hogy nemes egyszerűséggel "átnézek" az illetőn, (aztán hagyom főni a saját levében).
Idegeskedjen ő, - hogy nem látja a "sikert"!
tudatosan el kell döntened, hogy tojsz rájuk
sokat segít ha arra gondolsz, hogy ezek mekkora egy s*ggfejek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!