Le szeretnék szokni a számítógépfüggőségről. Hogyan? Hogy szokjak vissza a hasznos dolgokra?
Nálam ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy tanulni szoktam, ha be van kapcsolva a gép közben, akkor is főleg a tanulás miatt.
Próbálj meg eljárni! Én direkt azért megyek el akár egyedül is sétálni, futni, bicajozni, hogy addig se itt görnyedjek. A barátnőiddel is próbálj találkozgatni, bármi áron!
Olyat nem ajánlok, amit én magam se bírnék megtenni, hogy míg otthon vagy, állj fel a géptől, és rajzolj vagy valami. Olvasás, hát... én úgy vagyok, hogy van pár hónap, amíg tök sokat olvasok, sokszor a gép helyett, aztán jön pár hónap, amialatt végképp nem olvasok, ezen a nyáron ez utóbbi volt érvényben nálam. :S
A gépen is lehet értelmesebb dolgokat is csinálni. Attól még, hogy a sztoriírásra és a rajzolásra nem tudom rávenni magam, van egy kreativitási hajlamom. Képet szerkesztek, naplót írok. Honlapot is azért készítek, hogy addig is valami kreatív dologgal kössem le magam (és egyben segítek másoknak is).
Ezt én is írhattam volna, ugyanez a helyzet velem is.
Mondjuk engem nem zavar. Én mindent a gépen csinálok. Nincs zenelejátszóm, nincs dvd-m szóval a gépet kell bekapcsolnom. Illetve itt nézek tv műsor újságot mindig meg itt olvasok stb.
A hobbim a fotózás, a gépre töltöm fel a képeket és itt is szerkesztgetem.
A munkám pedig szintén weboldalkészítés és netes reklámozás szóval most már csak akkor nem megy a gép, amikor alszom.
Na de mikor is alszom? Ritkán :)
Most is itt vagyok, bár semmi értelme mert dolgozni nincs kedvem de aludni meg nem tudok...
Nekem is az az első ha felkelek, hogy benyomom a gépet. Kimegyek mosakodni, addig betölt mindent rendben. Aztán rákattintok a zenére meg a netre amíg azok betöltődnek addig beágyazok. :DDD
Én már letettem arról, hogy valaha is le fogok szokni. Főleg amióta a munkámhoz is gép kell.
Csak akkor nem gépezek, amikor a másodállásom végzem (eseményekre kísérek el embereket :p) vagy a barátaimmal vagyok vagy bemegyek a céghez. De ezek ritkák, heti 1-2 alkalom kb.
Most terveztem kirándulást, de nem akart velem jönni akit hívtam (tv-zni akart és aludni) ezért oda sem mentem el.
Takarítani szoktam amikor nem akarok gépezni, úgyis ráfér a kecóra mindig.
Nos most nem olvastam el az előző kommenteket:$:D
de nálam is hasonló a helyzet...
Én már alig járok fel msnre.... töröltem magam fészbúkról, májvipről csak az iwiwem van....
:D
De sajna még igy is sokat vagyok itt:S
Úgyanis Játszok:S:D CS1.6 :S
Imádom*.*:$ ha unatkozok egyből inditom:S
és sajna ez a nyaram elég unalmas(volt)
de tényleg ajánlom hogy szüntess meg minden közösségi portálos akármicsodát(jólleirtamxD:$xD) de érted:)
és nem lesz annyi minden ami ideköt:)
Asszem az első válaszoló irta hogy kössétek ki a netet...
Gondolom ő még nem volt ilyen helyzetbe, mert ez nem olyan egyszerű, és amugy is a mai világban internet nélkül már nehéz, pláne ha már jóideje megvan és hozzászoktunk...
de akaraterővel lehet kicsit változtatni rossz szokásaidon:)
20/L
Nekem nincs myvipen meg semmi hasonlóm (vagyis van, de évek óta nem léptem be).
Csak azért hagytam meg, hogy ha valakit meg akarok találni végszükség esetére be tudjak lépni.
Na szóval nekem nincs ilyenem és msnre se járok fel csak kb 6 havonta, mégis mindig gépezek. Itt van pl. a gyakorikérdések :DDD
Vagy simán cikkeket olvasok - akármiről.
Ezzel képes vagyok 10-12 órán keresztül is elszórakozni, leülök és cikkeket olvasok valamiről. Ha olyan a weboldal, hogy a végén van ajánló és mutat még több cikket akkor tuti lesz olyan, amire kattintok. Ezeknél is mindnél van alul ajánló... sosincs vége :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!