Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki ráismer ezekre a fura...

Valaki ráismer ezekre a fura dolgokra?

Figyelt kérdés
:D:D:D Tom,hogy hülyeség,de már többször is történt velem olyan,hogy megláttam dolgokat.Példa...: Amikor meg akartam nézni,hogy mennyi az egyenlegem,(hívás után)gondoltam egy számra,és az lett.Tudom,ezt nem lehet most ilyen könnyen bizonyítani,de én is elkábultam..a másik,hogy otthon voltam,este volt,és pakolásztam a szobámban.Ki akartam vinni a szennyesemet,amikor hátranéztem,ott volt az egyik papucsom a szoba közepén,de nem érdekelt,amikor bedobtam a szennyesbe a cuccot,akkor gondolkoztam rajta,hogy mi lesz,ha anya elesik benne?És amikor visszamentem,hogy elrakjam előle,(akkor vitte be a kivasalt ruháimat) valójában megbotlott a papucsban.Ijesztő volt látni.A harmadik pedig az volt,hogy a suliban(ugye itt a mikulás,karácsony...) és a mi sulinkban szokás,hogy húzunk vkit az osztályból,és megajándékozzuk,és hát megtörtént a kihúzás,van egy legjobb barátnőm,és az elmondta,hogy kit húzott,és pont azt a fiút húzta,akivel megálmodtam.Magyarul nemrég azt álmodtam,hogy ez a barátnőm azt a bizonyos fiút fogja kihúzni,és úgy is lett. Mik ezek a jelenségek?Másnak is vannak ilyen fura megmozdulásai? Tapasztalatok,sztorikˇ:D köszi a válaszokat előre!!!:D 14/L
2009. dec. 4. 15:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
aranyos vagy:D izé adsz egy puszit hmm? sztem ezek csak véletlen dolgok am:)
2009. dec. 4. 15:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen minden embernek van, ugyan az mint a deja vu érzés.

Én mindig megérzem, ha meghal valakim. Eddig ahányszor meghaltak én akkor sosem voltam otthon mégis amikor haza mentem nekem már nem mondtak újat. ez elég hátborzongató.

Kb. 1 hónapja azt álmodtam, hogy a bátyámat elüti egy busz, meghalt, de én mégis láttam kimenni a teraszra és telefonálni. Erre más nap este bátyám haza ér és elmesélte, hogy megcsúszott és beesett a telefonja egy busz alá, ami 10000 darabra törte.. Mármint a telefont. Erre én elmeséltem neki és mind ketten totál kikészültünk. Meg ha felkelek és érzem, hogy nem lenne szabad kikelnem az ágyból, olyankor egész nap üldöz a balszerencse.

2009. dec. 4. 15:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a kiválasztott xd
2009. dec. 4. 15:21
 4/15 A kérdező kommentje:
Jó lenne..:D
2009. dec. 4. 15:56
 5/15 anonim ***** válasza:

szerintem is van mindenkinek, nekem is volt egy korszakom amikor 2-3 ilyen eset történt egymás után, aztán elmúlt.

lehet ez vmi 6. érzék, csak nem tudjuk használni??

2009. dec. 4. 16:13
 6/15 anonim ***** válasza:
írd be a www.lelekvandor.hu -ra, ott majd megmondják, mi ez.
2009. dec. 4. 16:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

én meg annyiszor megálmodom mi történik... már szinte rettegek.. de néha jól jön, egyszer a motoron ez mentette meg az életemet talán! apu mögött ültem, jeleztem neki, h. áljon félre, mert pisilnem kell. félreállt és azonnal jött is a kanyarban, a mis sávunkban a teherautó.... ugyan úgy, ahogy megálmodtam. mondanom sem kell, pisilni nem kellett, csak biztosra akartam menni mikor megismertem a kanyart!

14/L

2009. dec. 4. 17:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Na mintha pont én írtam volna, azt. Kezdem természetesnek venni már ,mert ÁLLANDÓAN ez történik velem. Akármit megálmodok, az úgy lesz.Meg ilyenek mint amiket leírtál. Sztem én vok ebben a rekorder. xd Énis 14/L vagyok.
2009. dec. 4. 17:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Velem is történik ilyen vagy pl gondolok vmire és h milyen jó lenne és tessék utána meg is történik vagy nagyon hasonló dolog. ez csak mostanában van megérzem h mi fog történni...én ennek örülök :D 15/L
2009. dec. 4. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem is már volt ilyen: Volt hogy konkrétan megálmodtam vmit például hányas lett a dolgozatom.Meg egyszer azt is álmodtam hogy az osztállyal egy suli programon voltunk és az egyik fiu oszt.társam elkezdett lökdösni én meg visszalökdöstem utána meg megálltunk egy szimpad előtt rám nézett és megfogta a kezem. Másnap meg hallottam hogy az a fiu beszélgetett rólam és azt mondta hogy én nem merem őt közel engedni magamhoz. És amikor az XY visszakérdezett hogy kiről van szó az én nevemet mondta.
2009. dec. 5. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!