Valaki ráismer ezekre a fura dolgokra?
Szerintem ilyen minden embernek van, ugyan az mint a deja vu érzés.
Én mindig megérzem, ha meghal valakim. Eddig ahányszor meghaltak én akkor sosem voltam otthon mégis amikor haza mentem nekem már nem mondtak újat. ez elég hátborzongató.
Kb. 1 hónapja azt álmodtam, hogy a bátyámat elüti egy busz, meghalt, de én mégis láttam kimenni a teraszra és telefonálni. Erre más nap este bátyám haza ér és elmesélte, hogy megcsúszott és beesett a telefonja egy busz alá, ami 10000 darabra törte.. Mármint a telefont. Erre én elmeséltem neki és mind ketten totál kikészültünk. Meg ha felkelek és érzem, hogy nem lenne szabad kikelnem az ágyból, olyankor egész nap üldöz a balszerencse.
szerintem is van mindenkinek, nekem is volt egy korszakom amikor 2-3 ilyen eset történt egymás után, aztán elmúlt.
lehet ez vmi 6. érzék, csak nem tudjuk használni??
én meg annyiszor megálmodom mi történik... már szinte rettegek.. de néha jól jön, egyszer a motoron ez mentette meg az életemet talán! apu mögött ültem, jeleztem neki, h. áljon félre, mert pisilnem kell. félreállt és azonnal jött is a kanyarban, a mis sávunkban a teherautó.... ugyan úgy, ahogy megálmodtam. mondanom sem kell, pisilni nem kellett, csak biztosra akartam menni mikor megismertem a kanyart!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!