Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnék megváltozni! Hogyan...

Szeretnék megváltozni! Hogyan csináljam? (lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék megváltozni, de már nagyon. Van néhány barátom de közülük csak kettővel megyek el bárhova is, bulizni nem járok, de annyira nem is vagyok az a bulizós fajta, viszont egész nap csak ülök itthon tv-zek gépezek, közbe meg nem erre vágyom de nem tudom hogyan kéne változtatnom, van a suliba egy-két olyan ismerősöm akiknek a csoportjához szívesen csatlakoznék de nem tudom hogyan kéne, mert (rasták, meg ilyen típusú emberekből áll a csoport) ők sokat beszélnek, kiabálnak, nem félnek semmitől, élik az életüket, én meg csak senyvedek, nem merek elmenni itthonról mert félek hátha vmi baj lesz, nem merek odamenni hozzájuk mert félek, hogy nevetnének rajtam amiért nem vagyok teljesen olyan mint ők, és félek, hogy talán be sem fogadnának. Sokan mondják, hogy kicsit fura lány vagyok... nem tudom miért talán a viselkedésem miatt, de a különleges szót is szokták használni.. (csak, hogy valami pozitívum is legyen benne)

Az a típusú ember vagyok akit az emberek eleinte furának tartanak, de amint megismernek különlegesnek és jófejnek mondanak :)) Nem tudom , szeretnék kicsit "közösségibb" ember lenni, de hogyan ?? :S (Rasta hajat is szeretnék, de azt sem merem mert félek, mit szólnának az emberek, a tanárok, biztos kipécéznének maguknak és mindig szivatnának)

Segítsen aki tud....

Jah, amúgy 17/L.

2010. aug. 22. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodtan menj oda hozzájuk haverkodni, ne félj. hameg igazán szeretnél rastát, ne attol félj, hogy ki mit szól. neked ez tetszik, igy szereted a hajad és pont. aki meg ez miatt genyózik veled, az sz@r alak. egyelöre enyi jutot eszembe, de majd ha kitaláltam valamit lehet írok:D

16/L

2010. aug. 22. 16:56
 2/2 anonim ***** válasza:
én ugy csatlakoztam egy csapathoz hogy kiválasztottam onnan a legszimpibb embert, azzal összehaverkodtam, végül 1ütt mentünk a csapathoz, először csöndben voltam és aztán 1re többet kezdtem beszélni:) és megkedveltek:D
2010. aug. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!